Ták po urobení vodičáku a dlhom hľadaní som našiel skútra podla svojich predstav a možnosti

Rozhodol som sa pre Keeway arn 125 po par neuspešních pokusoch a zbytočnom jazdení po SR som svojho našiel v Rovinke pri Bratislave od jednej milej pani asi 35 ročnej ktorá na ňom chodila necelý rok do práce, pár km denne. Takže bol ako nový keď som ho priviezol domov mal najazdené len 1800 km zo servisnou knihou zo všetkým. Je to ročník 2008 a ešte je par mesiacov v záruke. Mám ho 3 týždne ale pre špatne počasie som toho veľa nenajazdil, ale tento víkend som ho bol poriadne vyskúšať najazdil som celkom asi 500 km a som nadmieru spokojný

spotreba mi vychádza okolo 3 litrov úložného priestoru mam nadmieru. Išli sme na kúpalisko do môjho skútra som zbalil svoje veci aj kamošove ktorý má cbf-ku a tam nedá nič. Skútrik v meste je obratný a celkom šikovný pekne zrýchluje a predbiehať auta nemá problém do 80 ťahá plynule a potom to už ide trocha horšie na rovinke je maximálka okolo 100km/h a z kopca som z toho dal 110 samozrejme tachometrových. Zatiaľ som maximálne spokojný lebo som kúpil skoro nový skútrik za rozumnú cenu.

dúfam že ešte dlho poslúži postupom času sem budem pridávať aktuálne veci okolo keewayka

a fotky sú tu ....
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 4892571930
aktuálne má na tachometri niečo okolo 2370 km