###################################################################################################################################
Skúter: Yamasaki Ym 150T rok výroby: 2006
Aktuálny Setup:
Valec: Seria 150cc
Kľuka: Seria
Výfuk: Seria
Variátor+valčeky: MALOSSI Multivar+ 10,5g valčeky
Zadná remenica: Seria
Predná poloremenica: Seria
Remeň: Seria
Spojka: Seria spojka + Naraku pružinky
Kontrastka: Malossi žlta GY6
Zvon: Seria
Karburátor+tryska: Seria
Sanie + Klapky: Naraku leštená priruba
Vzduchový Filter: Seria Airbox
Tlmič Seria
Brzdy športove obloženie zadnej bubnovej brzdy
Priemerná Spotreba: 4L/100km
Maximálka: 100km/h (podľa tacho)
Najazdené km (celkovo):9800 km
Najazdené km (na aktuálnom setupe):cca 5000 km s variátorom Malossi
Iné úpravy: Led Angel eyes, 12V zásuvka
###################################################################################################################################
aktuálne foto :
Tak rozhodol som sa vytvoriť samostatný topic o mojej čínskej mašinke....
Kupil som ho v koncom Októbra 2009 na inzerát... Cena bola 800€ a nabehane niečo cez 1200Km. Keď som tomu chlapíkovi zavolal hovoril že su pomenené oleje ,nova baterka.....
Jednal som s nim ešte na cene najprv spustil na 750€ a nakoniec na 700€. A potom mi dal adresu že ho pôjdem pozrieť... A oco že hneď vezmeme vozík že nebudeme chodiť na 2 krát keď bude v dobrom stave, ale vozík sme nemohli zohnať. Po čase sa mi chlapík ozval že ide na mesiac do prace do Bratislavy tak že čo s tým skutom, ale ja som mu povedal aká je situácia že nemáme vozík... A on sa mi ponúkol že mi ho privezie ukázať a keď ho nebudem chcel tak ho vezme naspäť a keď hej tak mi ho hneď nechá, tak som povedal že dobre

Bola nedeľa a mal mi ho priviesť na obed. Od obedu chodím nedočkavý po dvore kedy mi ho privezie. Keď bolo 6 hodín tak už som myslel že nič s toho nebude, volám mu a on že hneď je v Kamenici tak ho zase čakám, ale jeho nikde tak si hovorím že sa iba vyhovára a že mi ju asi už neprivezie... O pol 9 zvoní telefón a hovori mi : som v Kamenici... tak som s ocom sadol do auta a išiel ku nim pozerám kde je vozík a oni ju mali natlačenú v aute (6 miestne, sedačky vyhadzané

) Dali sme ju von z auta prvý dojem výborný, ale bola už tma tak bolo malo čo vidno tak som sa išiel previesť. Na prvú jazdu nezabudnem keď som jej pridal na rovinke plný tak to bolo niečo neuveriteľne oproti ujovemu adamsu 125. Keď som prišiel s testovacej jazdy prve slova boli chcem ju... Tak som ju nakoniec zobral celu noc som ju leštil čistil ...Potom v Pondelok som neišiel ani do školy a cely deň som sa vozil, vonku už bola nenormálna kosa...A asi o týždeň nasnežilo čiže som toho veľa nenalietal. Potom jeden deň prišlo teplo a sneh sa z ciest roztopil tak som to naštartoval a vozil som sa a hneď som na tom prvý krát padol. Poľná cesta a v jame ešte bol sneh, šmyklo ma, ale išiel som pomaly tak som skuter jemne položil na zem a ja som chrbtom spadol do blata.. Našťastie nič sa nestalo potom už som ju zazimoval a nasnežilo... Keď už sa zase roztopil sneh a trocha sa oteplilo tak som to zase išiel naštartovať ešte pred tým som dal baterku pod nabíjačku dám ju do skútra a štartujem a štartér netočí iba bzučí. Premeriam baterku dava 13V tak si hovorím baterkou to nebude. Asi dva dni som špekuloval a nakoniec som napojil baterku z auta a štartér toči

Baterka dávala 13V ale zrejme už nebola schopná dodať prúd postačujúci pre pretočenie štartéra . Asi po 3 minútovom točení štartérom motor chytil... Potom som kúpil novu baterku MOTO START 9Ah napojil ju a všetko išlo ako ma