Ďakujem za privítanie páni
Zatiaľ to ešte nie je ta pravá rozkoš nakoľko má ešte zopár drobných problémov ktoré je treba poriešiť aby to potešenie z jazdy bolo dokonalé.
Keďže predošlý majiteľ za posledné 2 roky najazdil asi 500km z toho tento rok cca 200 a silver parkoval pod plachtou vonku tak zoxidovali kontakty na snímačoch brzdových páčok a teda nesvietili brzdove svetlá. To už je vyriešené, keďže ma kvôli tomu vyhodili z STK

parkovacia brzda má po zatiahnutí tendenciu sa zaseknúť a tak som včera dva krát musel uvoľňovať ručne a bantovať rukou okolo horúceho výfuku.
Tachometer trochu premeriava, teda trochu dosť...pri presnej 50tke ukazuje presne 60, na 80tke čosi cez 100 atd.
No a to najnepríjemnejšie je akési divné pukanie od prednej vydlice pri otáčaní riadidlami zo strany na stranu...znie to ako keby niečo niečomu zavadzalo ale ešte som sa na to nestihol pozriet.
Ak mi viete nejak poradiť čo s tým budem len rád, ale sú to také drobnosti že radosť zo silverwinga mi to ozaj nepokazí a okrem toho pukania ma nič z toho ani nejak extra netrápi

Potapac: ty si z Badína? Kto sa ti stará o SW?
Gombo: s tou spotrebou súhlasím. X9tka jazdila za 3 litre takže keď som včera natankoval 10 litrov a po 200km som bol prakticky presne tam kde som bol pred tankovaním (aj fyzicky aj čo sa stavu palivometra tyka

) tak som ostal trochu zaskočený ale tak vedel som už dávno čo čakať a tak nejak som s tým rátal. S mojimi 100kg a topcaseom si teda vzala cca 5,5l. dúfam že keď porobím tieto drobnosti tak už ma bude tiež čakať už len bežná údržba a nula porúch