"po nátlaku SnoopyhoBA"

po predaji PCX 125 v 02/2013, som si urobil radosť a po dlhočižnom čakaní som 28.8. 2013 našiel doma v garáži skuter Honda Forza NSS 300.
V jesen som najazdil síce len 2500 km , tak zatial je tažko ešte hodnotiť. Ked príde velké plexi, kufor, držiak a niečo pojazdím , budem múdrejší , čo sa týka aj veternej pohody-teraz fúka jak besné.
zatial tolko:
Skúter: Honda Forza NSS 300 rok výroby: 2013
Aktuálny Setup:
Valec: 279cm3
Kľuka: original Honda
Výfuk: original Honda
Variátor+valčeky: original Honda
Zadná remenica: original Honda
Predná poloremenica: original Honda
Remeň: original Honda
Spojka: original Honda
Kontrastka: original Honda
Zvon: original Honda
Karburátor+tryska: vstrekovanie
Sanie + Klapky: original Honda
Vzduchový Filter: original Honda
Tlmič original Honda
Brzdy Nissin, vpredu, vzadu - kotúč
Priemerná Spotreba: 3,2L/100km
Maximálka: 138km/h tacho, bez plexi
Najazdené km (celkovo): 2500km
design: vyvážený - ani veľmi športový ani veľmi usedlý - dal som český výraz
posed : luxusný, velké kreslo, dokonca väčšie ako na sw-t 400 , tiež ma to prekvapilo. moja výška 182 cm , myslím , že spokojnosť
verím že 300-vka bude stačiť aj na dlhšie cesty - tiež zhodnotím ked urobím napr. chorvátsko. max čo som skúšal bolo 138 km/h - tacho. aj to bolo po dllllhom rozbehu, musel som byť prikrčený, akonáhle som sa vystrel nechcelo sa jej dalej - momentálne žiadne krytie s malým origo plexi.
spotreba: pri normálnom jazdení cca do 100 , spotreba podla pc 3,2 l/100km. meral som to aj dotankovávaním.pri ešte pomalšom tempe nieje problém pod 3,0. pri divokejšom tempe aj 3,8l
podvozok: predok trochu tvrdý - mohlo by to byť aj mäkšie pri tých našich cestách niekedy predok na doraz. zadok nastavitelný. na normálnych cestách dobré ale na tých našich - hlavne v BA , je to o hubu, ked človek nevídí daleko dopredu a neobchádza rozbité časti vozovky
jazda vo dvoch: zatial som skúšal len na krátko a spolujazdec bol spokojný , ked dáme Croatiu , uvidím čo povie.
V krátkosti asi tolko, a teraz sa do mňa môžete pustiť.