Moderátor: Moderators
nie kamoš ale bude aj to teraz to dávam na YOUTUBE ta kus počkajte sem dajak nejde daťpotapac napísal:ta parada a to video je tych 18 sekund zvarania?
keď budeš chcet nafotím detajli a + rozmeratllas71 napísal:Zila, klobúk dole, krásna práca, budem musieť aj ja niečo také poriešiť, lebo origo nosič je tak drahý akoby bol zo zlata(cca 270 až 290 eur)
bolo mi dlho čakat či pojdem do prace ta som kuštik špekuloval a je na svete totoKRAES napísal:"zila" - Perfektná profi prácička, na chlp presne, tak toto nemá chybu.
vieš na origu je tam uzatvaranie toho odklopenia taki riglik a ja tam budem mat skrutku a kridlovu matkuduky5 napísal:Myslím že by si mohol urobiť ešte jeden kus, urobiť ešte lepšie fotky a dať inzerát na ebay. Mohlo by to mať úspech
Spekulujem aj nad centralom mam jeden zamok z peugeota 405 z kufra je mensi no uvidime co prinesie cas mozno to pojde aj do nerezu pojazdim a ci daco nebude treba doladitmucow napísal:Super prácajednoduché a účel spĺňajúce...
Aby si nemusel tú krídlovú maticu stále povoľovať a uťahovať a obávať sa že sa povolí sama, nahradiť ju presným čapom a zaisťovacou závlačkou, alebo čapom z dorazom a otočnou poistkou v čom vidím výhodu že sa nemusíš obávať straty zaisťovacej závlačky... (obrázky sú len ilustračné, pre predstavu čo mám na mysli)