takze som sa rozhodol zesa s vami podeliim o moj projekt ide o mojho runnera z roku 97 cize dedusko ok su tu nejake fotky aky som ho kupil na zaciatku leta 2009 je tam vario multivar kontra, modre pruzinky uz aj kevlar remen malossi open filter je zvlastny tym ze som nepretriskoval karburator lebo do nasavacej trubice som vyrobil restrikciu na prietok vzduchu je to odskusane asi 3 mesiace vkuse som na tom jazdil a v pohode sviecka ok stav, jedna vychytavka co mi poradil geetee namiesto klasickeho makkeho silentbloku som dal silentblok z octavie z prednej napravy a motor pevne drzi a neplave chystam sa osadit ho 180ccm valcom ale zatial neviem zohnat kdo ma na predaj hlaste sa nejaky pouzity lebo za hlinikovy malossi nedam cca 350 euri motoricky ma caka este jedna a posledna oprava vymena vodnej pumpy kdo to robil sa pri slovach vodna pompa a gilera runner strasie a slahne o zem lebo nepochopim preco museli makaroni dat vodnu pumpu medzi kartre cize ma caka rozlepenie motora a vymena pumpy....tesim sa. Prestriekanie je v stadiu: cakam na mojho majstra kym odide do polska nech si ho mozem konecne nastriekat no a farba bude matna cierna cize matny cierny so zlatymi doplnkami mne osobne sa moc paci a tu su tie fotky:
ak mate nejake otazky tak sa pytajte
prvy den
blatnik zvarany a gitovany

nenavidim ten blatnik straaaaasne hnusny je

lak je v katastrofalnom stave fuj

teraz maly setup streknute plasty (to bol len pokus)
odrezany kusok nasavania variatora lebo ten origo obrovsky dekel je hnusny