Jj na hlavu to ide, ale da sa to este nastavit, ked som ho mal vissie tak mi to robilo neprijemne turbulencie.
A muchy som doteraz chytal na cele telo za tricko a podobne
Ale super je teraz to ze ked si pootvorim plexy tak mi don tak nefuci
Vacsie by bolo lepsie urcite, ale nekupim ho na 100% lebo je hnusne a velke a hlavne by mi vadilo ze by sa mi prilba rosila, kedze nema napor vetra. Cite to nehrozi, to skor skuter vymenim
Si robim srandu:-D je to taka celorocna bunda ma zimnu vlozku ktora sa da vybrat a potom sa da odopnjt aj to "T" a pod tym to je cele sietovina ktora je na letne horucavy
http://www.gpicentrum.sk/index.php?page ... t&Itemid=1
toto je konkretne ona. stoji 119 mne ju dal za 100
vyskusal som si asi 4-5 bund a tato mi sedela najlepsie, citil som sa v nej pohodlne a mala aj lepsie chranice.
povodne som mal dlhu, no tato je kratsia tak uvidime ako sa osvedci
da sa dat dole zimna vlozka a ked uz je moc teplo tak odopnut ta vrchna cast a potom ostane cela taka sietovina ktora prefukne
Takze toto ma dnes cakalo pod deklom varia malossi kevlar remen presne po 13 593 km nieje to az tak jrozne ale seria by mala vydrzat minimalne 18 000 km
Takze momentalne tam davam remen seriovy ktory ma nabehane cca 12 000 km tak ten este vydrzi. A malossi necham do zalohy keby nieco
To je ten známy problém kevlar remeňa čo? Viem že niekomu sa rozpadol už po 5 tisíc km. Mne našťastie vydržal celý interval, ale pri výmene bol viac opotrebovaný ako originál.
Ja mám Malossi tiež odložený ako náhradu....mne sa zas oproti originálu zdal tvrdší a menej poddajný a ohybný ,a aj mám dojem že viac vydiera dosadaciu styčnú plochu na remeniciach...Dal som tam radšej to čo tam patrí origo.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Tak a som pekne v prdeli som dojazdil...
Odlomili sa mi cuplicky pri nastavovani tlmica a tie drzia pruzinu, tak si hovorim ze to dam len pribodnut zvaracovi a z tlmica vysical plyn a mozem ho akorat tak vyhodit.
Cize pochybujem ze do zrazu zozeniem nove cize sa asi neuvidime...
Porazi ma !!!