ani s nabijanim navigacie som nemal problem, staci dostatocne dlhy kabel a pohoda...za 6 rokov ten kabel vypada na odpis, ale stale drzi (ale uz mam pre istotu nahradu)
Moderátor: Moderators
Praveže nie, jazdil som aj v daždi veľa krát, ale nikdy som ani nepostrehol že tam je voda..a aj keby náhodou, tak tu zásuvku mám umiestnenú vyššie a je tam aj ta gumená upchávka..takže sa nebojím skratu..nigdais02 napísal:a do tej priehradky nebojíš sa že sa dostane voda a skratuje to ?
Gratulujem ku Nexiku,papalas623 napísal:Vidíš takáto zásuvka ma nenapadla..keby som mal druhý krát možnosť tak asi by som takú kúpil na tom kábliku...bolo by to fakt najjednoduchšie riešenie..
Na nexuse je špeciálne tvarovaná aj tá skrinka, tak ja som musel trošku porozmýšľať ako to tam umiestniť..
DakujemVLADY napísal:Ty si mój človek....tavné lepidlo, zmršťovacia bužírka....a hlavne prerobiť a upraviť čo sa dá. Lebo ak je aj dnes k dostaniu kdečo od výmyslu sveta, furt to nieje také ako keď si to človek ešte dajako prerobí na svoj obraz...
nepáchaj pre 230V je to už vymyslené, funguje to dobre a je to aj pohľadné http://www.niko.eu/sksk/niko/pre-media/ ... tail/?d=51VLADY napísal: ...som uvažoval dačo spáchať také nemusí mi trčať nabka a škrediť stenu