Caute, po dlhsej dobe som sa dostal ku svojmu nepojazdnemu skutru.
Stalo sa mi to na dialnici asi pri 120km rychlosti zacalo sem-tam vypadavat ako keby zapal sviecky a len tak cuklo skutrom. Po par sekundach znovu a viac, potom znovu a az som ostal vysiet pri Malackach na dialnici v odstavnom pruhu. Skuter som samozrejme uz nenastartoval a bol nalozeny a prevezeny ku mne domov. Stalo sa to v oktobri, no az traz som mal cas sa nato pozriet.
Spociatku som to daval za vinu sviecke no ta dava krasne iskru, skusal som aj druhu no ani s jednou ani naznak nastartovania. potom padla vyna na vstrekovanie paliva. to som dnes pozrel.
Vymontoval som privodnu hadicku z nadrze zapol klucik a pumpa krasne tlacila palivo, potom som vybral vstrekovaciu trisku a skusal startovat a krasne rozprasovala palivo, ked som odpojil kabel veduci do vstrekovacej trisky tak prestalo vstrekovat po zapojeni znovu zacalo.
Cize som v koncoch vsetko funguje - palivove cerpadlo tlaci benzin, vstrekovacia tryska krasne rozprasuje palivo, iskru hadze no nenastartuje a ani naznak ze by chcelo.
Budem rad za kazdu radu, potom ma uz napada jedine nejaka mechanicka vada, len aka? moc sa mi ani nezda ze by sa nieco zavazne poskodilo ako zadretie valca alebo podobne. To spravanie na dialnici bolo vyslovene take ako ked vam vynecha zapal sviecky potom coraz castejsie a nakoniec to vyplo.
PS. este pri startovani po dlhsej chvili ako sa to snazim nakopnut mi vyhodi kontrolku motora. inokedy skuter startoval na brnk aj po dlhsom stati.