Mám to vše v serii, jenom řemen kevlar malossi, válečky malossi, svíčku jsem ještě neměnil

Moderátor: Moderators
Bacil-BA napísal:Originál som mal 11g. Aj som ich prevažoval, hodnota sedí. Teraz som dal 9g, preto to líta jak raketa do otáčok. Určite dám staré naspäť, resp. do Malossi valčekov dám pôvodné 11g závažička.
No nevím řemen jsem měnil před 2 týdny a s origo mi to taky tak jelo, ale asi to bude variátorem už vypadá že má dost, jde na něm vydět drážky od řemene.BacaNR napísal:cantor68 viem kde mas asi problem , riesim to iste skuter mi ide max 120tacho a neviem preco. Tak som dnes rozobral variator remen tam je novy malossi (byvali majitel vravel ze menil remen tak som skontroloval ci neklamal) a ten robi zlotu aj na remenici bolo vidno ze mi nejde uplne hore preto ta znizena maximalka. Ty mas tiez malossi remen ako si pisal. Aj Thebandit pisal ze ked nahodil malossi remen maximalku mal 120 iba
Podľa manuálu tam patrí pre motor M366M sviečka CHAMPION RG4 HP(origo z výroby), alebo alternatívne NGK CR8EB.cantor68 napísal:no mám model 2007 to by mělo být to samé, ještě zjistit označení svíčky NGK nebo na netu mi to najde vždycky jiné označení
mám vstřekovaní, ano motor M366MBacil-BA napísal:A máš na 101% motor typu M366M ?