Prisli mi domov nejake darceky, tak som spravil od kupy prvy servis. Vymenil som filtre, olej, remen a valceky za Dr.Pulley. Este som si nevytvoril nazor ci som spokojny, no taha to vdaka nim citelne lepsie, len sa mi zdvihli ot. a cakam ako sa to prejavi na spotrebe. Okrem toho pri dlhsej jazde ustalenou rychlostou mi od variatora idu nejake pravidelne vibracie. (Ako ked huci diferak v aute) ale nieje to nejako vyrazne. takze to asi nejdem riesit.
Vzal som si skuter konecne do BA a chodim na nom kazde rano do prace. Prve rano (5:30) na teplomeri nad Shellkou na Panonskej svietilo 01'C a zodpovedajuc tomu cislu som sa aj citil

. 2 dni som to riesil neustalym priobliekanim, az som sa nastval, zasiel vcera na motosalon a kupil som si konecne bundu na moto. Vyberal som nejaku turisticku, bo mi neustale fuka na rit. Predsalen ten posed na skutri nieje rovnaky ako na motorke. Vybral som tuto a konecne som sa citil v pohode.
No a nakoniec som zaas laboroval s plexi a prisiel som na to, ze najlepsie plexi asi bude co najmensie. Nech ho dam akokolve a akokolvek sa za nim hrbim, turbulencie ustanu len vtedy, ked sa vyklonim na stranu a vtedy pocujem len fucanie vetra. Ak by ste teda niekto nizsi ako ja(193cm), komu by sa siklo turisticke plexi, mali zaujem o vymenu za mensie, pripadne odpredaj mensieho, celkom by som to uvital.
Aa idem napisat dukymu, ci mi da skusit to jeho male.