Malaguti MADISON3 250i - Bacil-BA
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som videl PRVÝ ja som videl PRVÝ!!!! 
Je to fakt krásny stroj kvôli tej farbe a aj veľkosti...skrátka taký akurát a ten plac pod sedadlom excelentný... Takže sa pripájam aj ja zo želaním štastných kilometrov dobre ho zabehni nech nieje lenivý...
A ešte ma napadlo: na výjazdoch bude robiť bagážnika.... čo sa komu nezmestí do scootra to zoberie Bacilko k sebe....

Je to fakt krásny stroj kvôli tej farbe a aj veľkosti...skrátka taký akurát a ten plac pod sedadlom excelentný... Takže sa pripájam aj ja zo želaním štastných kilometrov dobre ho zabehni nech nieje lenivý...

A ešte ma napadlo: na výjazdoch bude robiť bagážnika.... čo sa komu nezmestí do scootra to zoberie Bacilko k sebe....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Prvá garančka je po 1.000km a ďalšia potom po 10.000km.
Na tú prvú garančku som zvedavý. Tých prvých 1.000km odjazdím skôr, ako budem mať značky.
Inak kupoval som to v Šamoríne v DueFratelli. V stredu som povedal čo by som asi tak chcel. Ponuknutá cena bola akceptovateľná. V piatok poobede okolo 16:30 som zložil zálohu a v pondelok na obed mi volalali "Máte to tu!"
Garančka bude u nich, problém s rozoberaním by nemal byť, lebo ten istý motor má aj Piagio, alebo Nexus 250, ktorých sa tu už nejakých pár kúskov predalo.
Uvidíme, potom dám vedieť, ako to dopadlo.
PS: Všetkým vďaka za gratulácie, najbližšia kofola je na mňa..
Dufam, že bude fungovať minimálne tak dobre ako vyzerá.
Na tú prvú garančku som zvedavý. Tých prvých 1.000km odjazdím skôr, ako budem mať značky.

Inak kupoval som to v Šamoríne v DueFratelli. V stredu som povedal čo by som asi tak chcel. Ponuknutá cena bola akceptovateľná. V piatok poobede okolo 16:30 som zložil zálohu a v pondelok na obed mi volalali "Máte to tu!"
Garančka bude u nich, problém s rozoberaním by nemal byť, lebo ten istý motor má aj Piagio, alebo Nexus 250, ktorých sa tu už nejakých pár kúskov predalo.
Uvidíme, potom dám vedieť, ako to dopadlo.
PS: Všetkým vďaka za gratulácie, najbližšia kofola je na mňa..

Dufam, že bude fungovať minimálne tak dobre ako vyzerá.

Naposledy upravil/-a Bacil-BA v Ut Apr 01, 2008 3:48 pm, upravené celkom 1 krát.
Tak už zasa nič.
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
bacil gratulujem ku kupe, krasny stroj. to plexy je trosku velke, ale zas praktickejsie urcite lepsie sa v zime za to skovas....
aj ma napadlo ci to neni u dvoch bratov, nemylil som sa
ja som tam bol pokukovat po nexusovi, ojazdeny mali predrazeny a dalsiu sezonu som chcel kupit novy, ale nechceli znizit cenu (to vtedy v cechach zlacnela), takze som nepochodil u nich
to fuoco si si omakal co tam mali?
aj ma napadlo ci to neni u dvoch bratov, nemylil som sa

ja som tam bol pokukovat po nexusovi, ojazdeny mali predrazeny a dalsiu sezonu som chcel kupit novy, ale nechceli znizit cenu (to vtedy v cechach zlacnela), takze som nepochodil u nich

to fuoco si si omakal co tam mali?
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
eee, to ako nie, nejakým odpodzujúcim dojmom to fuoco na mňa pôsobilo.
Ja som bol najprv zaťažený na Nexa, ale minulý rok ho nejako znížili (plexi) a rozšírili (deflektory na kapote), zrkadlá dali na rajdy a už sa mi tak nepáči, aj keď cenovo klesol na 159 tis., zobral som radšej toto. Žena ma ešte podpichovala, že Majesty 400 sa jej viacej páči, ale hovorím si rok dva pojazdím na Madisone potom sa opäť uvidí. Keď videla včera po prvý krát Malaguti, celkom jej spadla sánka, že "Bohovský".
A ja mu hovorím "Diablik". Tak teraz neviem...
Ja som bol najprv zaťažený na Nexa, ale minulý rok ho nejako znížili (plexi) a rozšírili (deflektory na kapote), zrkadlá dali na rajdy a už sa mi tak nepáči, aj keď cenovo klesol na 159 tis., zobral som radšej toto. Žena ma ešte podpichovala, že Majesty 400 sa jej viacej páči, ale hovorím si rok dva pojazdím na Madisone potom sa opäť uvidí. Keď videla včera po prvý krát Malaguti, celkom jej spadla sánka, že "Bohovský".

A ja mu hovorím "Diablik". Tak teraz neviem...

Tak už zasa nič.
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ano, ani mne sa facelift na nexovi nepaci, ale co uz, chcel som novy...
malaguty sa mi paci, myslim ze este aj model spider je pekny, ale nevedel som kde to tu kupit
skoda ze tu maju take slabe zastupenie, pekne skutre robia...
tak sa hadam vidime na love nejakej geokačky
PS ozaj, planujes kupit kufor?
malaguty sa mi paci, myslim ze este aj model spider je pekny, ale nevedel som kde to tu kupit

tak sa hadam vidime na love nejakej geokačky

PS ozaj, planujes kupit kufor?
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
kua Vlady, ty sa nezdas, takato predpoved? A jak to, ze ja za minulu sezonu mam 14tis?VLADY napísal:Viac nabehá ...ale aj prvá garančka je tuším skorej jak po tých 10 000 ale neverím že tolko nabehá za rok...tých 10 000 to by musel velice často jazdiť lebo šak sezóna je cca 7 mesiacov.

podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Bacilko, akonahle sa objavil cerny dablik, zrak sa ti zatemnil... Necitas riadne ze sa vyjazd na chorvatsko zrusil... on je v plane, len nik sa nehlasi, to je problem... PS: Foto pre teba budes mat dnes/zajtra, nemusis SMSkovat tak velmi... ja len nestihamBacil-BA napísal:Dik, dik.
Uz len nech nam vydrzi pekne pocasie a uzijeme si vyjazdy.
Ked sa zrusilo Chorvatsko, dufam, ze dame aspon Balaton.
podpis som si este nenastavil