hladam mladeho, spolahliveho, slobodneho, zabezpeceneho...

Vlastným skuter Aprilia Atlantic 500 rok vyr. 2004. kde je problem? byvam v Bratislave cast Vrakuna v panelaku takze skuter mam parkovany v takej malej miestnosti nieco ako motorkaren bez(zatial, pracuje sa na tom) elektriky.
O co vlastne ide?? HLADAM neakeho zodpovedneho nadsenca skutrou ktory vlastny vybavu na opravy a kontroly stavu skutra a ma priestory ktore odpovedaju na cinnosti s tym spojene. napr. garaz. Kedze nedoverujem velkoservisom a stym spojenou aj vysoku cenu chcem sa tymto obratit na neakeho "amatera" ktory by ma zobral pod svoje kridla a kedze som zaciatocnik robil by mi mensie opravy a vymeny. preto aj neakeho domaceho kutila lebo chcel by som sa na tych veciach podielat aby som sa priucil a casom si tieto veci robil sam. NECHCEM to zadarmo!!! kedze nemam vlastne naradie a ani neviem co vsetko by som mal kupit ratam s tym ze by si dotycny za to nieco vypytal. PROSIM neberte to tak ze by ste na tom mohli zarobit. nemam tolko penazi preto to nedavam do original servisu ze? neviem za co sa kolko plati ale verim ze sa ozve clovek ktory ma nebude osklbavat a budem sa moct aj spolahnut na kvalitu prace ktoru urobi. samozrejme v medziach moznosti ktore skuter ponuka

takze: uplne najprv by som potreboval: mam baterku ktora mi odisla. potrebujem ju nechat nabit a skontrolovat jaku ma zivotnost a ci drzi. ak by bola v poriadku na skutri potrebujem skontrolovat Regler ci vobec dobija alebo prebija.
vobec neviem kde ho mam hladat alebo ako skontrolovat. nasledne rozobrat variator a pozret v akom je stave a vsetky tieto veci ktore sa kazia a treba ich pravidelne menit. tak isto...ziadna skusenost.
Este raz. nechcem to ako charitu. skor ako "kamaratska" pomoc za ktoru som samozrejme ochotny sa dohodnut na cene za diely a neaku tu robotku....
PS: byvam v Bratislave cast Vrakuna takze prosim niekto z co najblizsieho okolia...
DAKUJEM a sorry za ten sloh.