Chcel by som vám predstaviť Apriliu Atlantic 125 je to 2003 ma najazdených 19 000km. Dnes som bol pre nu tak nemam pekné fotky ale časom pridám.
Chcel by som poprosiť o vaše rady, skusenosti Dakujem.
idu tam dve hadicky, pretoze je to trojpiestikova brzda a zaroven dvoj-okruh, kde prava brzdova packa ovlada dva piestiky prednej brzdy a lava brzdova packa ovlada zadnu jednopiestikovu brzdu a zvysny treti piestik prednej brzdy...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
Nie nie asi je tam dual system a teda pravá páčka je len a len predok. Ale druhá zadná ak brzdíš tak pridáva aj predok ale z menším účinkom .Bývajú tam v predu v brzdiči potom dva priemery valčekov .Ten menší brzdí spolu z tým zadkom.Ab to len pribrzďovalo a neblokovalo hneď koleso.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Krasavec!
som ani nevedel ze sa robi-l Atlantic ako 125cc. Potom ma zauma ako to ide a aku ma vahu ten skuter, lebo mam pocit ze to bude strasne lenive, ci sa mylim ?
Robi sa, neni taška praveže som bol prekvapeny a leniva tieš nie ide ako odtrhnuta a to mam više 100kg taky maly slon.
A sa stretneme v blave idem aj s erY. na vystavu motociklou mame sa stretnut ževraj.
akorat som nasiel v parametroch ze ten skuter ma 170kg co je dost velka vaha
a pridete na motosalon na skutroch ? ak ano tak by som si to rad vyskusal ako to jazdi