Gratulujem tak isto,
.....zastavte kolotoč len žiadnu paniku..... Nikdy nič nevieš a nikdy nikomu nič never na 100%
Talian na tom najazdil každý rok 3000km.....

Všetko je pôvodné....

To aj na mojom čo má natočené 37000 za 6 rokov a to si myslím že málo jazdím....
A vodový olej je aký prosím Ťa? máš tam v motore emulziu bledohnedej farby???, takému scootru je lepšie sa vyhnúť nakoľko sa dakde dostáva chladiaca zmes do oleja a môže byť prasknuté tesnenie minimálne.A čo že je tam pôvodný filter, ak sa na tom najazdilo tak málo km tak to nieje nič nezvyčajné nakoľko taký filter sa mení podla potreby a je blbosť meniť ho paušálne podla rokov alebo aj KM. Lebo je dosť rozdiel jazdiť a jazdiť....a sviečka dtto mám v scotri cca 25000 irídiová síce , ale je jak nová...A ja ak mením olej po sezóne,má natočené 5-6 000, tak tiež vypúšťam čiernu brečku...

A inak neverím že tam zas celý čas nemenil nikto nič.....minimálne olej sa mení aj v takom Taliansku....
možno že je tam rok - dva starý ale čo na tom....ak to nejazdilo. Ozaj sa občas môže pritrafiť aj zachovalý kúsok po starom pánovi , ktorý zemrel 2-3 roky dozadu a scooter dakde stál v garáži než sa dalo do poriadku papierovo dedičstvo a podobné náležitosti....Kupovať takto staré jazdenky je vždy tak lotéria a je jedno či auto alebo moto...lebo pravdu nepovie nikto a zarobiť chce každý...Ak to vrčí a jazdí viacmenej bez nejakých divných zvukov tak to treba pomeniť kvapaliny skontrolovať vario a remeň a jazdiť...