Neviem ci mam taky pocit len ja ale zda sa mi tato zima neskutocne dlha. Asi to bude tym ze nieje neako extra sneh a nemozem svoj volny cas travit mojimi zimnymi aktivitami (snowboard) ako ine roky. Cakam asi ako vsetci na teplejsie dni a medzi tym stale vylepsujem.
Pred dvoma mesiacmi som namontoval vyhrievane rukovete a hranate valceky Dr.Pulley.
Vyhrievane rukovete som otestoval a su super. Najnovsie som sa pustil do vyhrievanej sedacky. Ujo od Suzuki si tuto ako aj ine podobne doplnky a srandy necha pekne zaplatit cca 380 € a vyhrievana je len soferova cast. Patral som preto po neakej alternative a aj som nasiel. Cez vikend som namontoval vyhrievanie urcene do auta ale super sa hodi aj na motorku.
Keetec csh 1.
Ide o karbonove vyhrievanie s moznostou zastrihnut na potrebnu velkost a tvar. Su to dve vyhrievacie deky o rozmeroch 47,5x25,5 cm spolu s termostatom na kazdej deke a tie vam reguluju a udrzuju teplotu. Jednu som dal na soferovu a druhu na spolujazdcovu cast. Prepinac ma polohu off, low, hight. Nizsia teplota by mala byt okolo 35 stupnov a vyssia 45 stupnov. Na prepinaci je diodka ktora svieti bude na zeleno-slabe, alebo cerveno-silne vyhrievanie. Cena priblizne 60€ niekde na nete sa da zohnat aj lacnejsie...
A teraz nieco k Dr.Pulley valcekom a jazdeniu.
Bol som sa troska povozit aby som skusil funkcnost. Podla manualu som urobil vymenu original remena po 25 000km. Mimichodom original remen 153 €. Takze dalsia palka od suzuki ale je to spotrebak takze vymenit sa to musi. Verim tomu ze povodny remen by este vydrzal ale podla tabulkovych hodnou bol zrely na vymenu a napr. kevlarovy od malossi stoji 100€. A vsak po skusenosti inych sa stalo ze sa ten malossi roztrhol uz po 2500km co je moja nocna mora, ostat niekde so scootrom daleko oddomu. Takze preto orginal. Niekto mi spominal ze to neaky amik testuje kolko vydrzi original remen a je na hodnote 40 000km a stale jazdi.
Po mojom odvezeni a odskusani som ostal dost vyvaleny ako ta motorka ide. Verte tomu ze milo prekvapeny. To zrychlenie a reakcia na plyn je uzasna. Narazam teraz na Dr.Pulley valceky s kombinaciou uplne noveho remena. Je pravda ze som dlho nejazdil (zimny spanok) ale mal som pocit ze sedim na uplne inej motorke.
Za mna davam valcekom zatial znamku 1