Info SCOOTER CAMP 2016 -XI. Celoslovenské stretnutie skútrov
Moderátor: Moderators
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Info SCOOTER CAMP 2016 -XI. Celoslovenské stretnutie skú
Tak som doma. Z campu som musel vyraziť v skorých ranných hodinách keďže mam dnes ešte pred sebou cca 1 000km cestu do prace tak som sa ani nestihol rozlúčiť lebo skoro každý ešte spal. Ale tak rok zbehne a vidíme sa zase.
Dnes ráno som mal opticky potuneny skúter toaletakom no na ceste som zistil že nočne upravy sa netykali len optiky, ale aj výkonu.
Neviem kto a čo tam robil no skúter na východ ťahal ako blázon
Dnes ráno som mal opticky potuneny skúter toaletakom no na ceste som zistil že nočne upravy sa netykali len optiky, ale aj výkonu.
Neviem kto a čo tam robil no skúter na východ ťahal ako blázon
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- scooterhater
- chodec
- Dátum registrácie: Ne Aug 02, 2015 5:57 pm
- Skúter: honda
Podla toho,co som pocul a videl,tak problemy z ubytovanim(a nie len s ubytovanim) sposobil majitel arealu.... Organizatori sa isli roztrhat,len aby ponapravali skody,ktore napachal majitel...
Podla toho usudzujem,ze to bol nas posledny camp v Hronci a buduci rok sa stretneme inde. Teda pokial Lookovi z toho vsetkeho neprasknu nervy a na vsetko sa nevydlabe
Podla toho usudzujem,ze to bol nas posledny camp v Hronci a buduci rok sa stretneme inde. Teda pokial Lookovi z toho vsetkeho neprasknu nervy a na vsetko sa nevydlabe
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
Dobre bolo len škoda že sme nemohli ostať dlhšie...ale čo na buduci rok si to vynahradíme...
....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- scooterhater
- chodec
- Miky1
- motorkár
- Dátum registrácie: St Aug 28, 2013 6:01 am
- Skúter: Piaggio Fly 125, Piaggio MP3 500 LT SPORT ABS/ASR 2014
Odhliadnuť od problémov niektorých s ubytovaním, bol Scooter camp 2016 v Hronci perfektný. Za to treba samozrejme poďakovať organizátorovi a tým, čo mu pomáhali. Čiže Look a jeho spolupracovníci, Miky Vám ďakuje. Pevné jadro určitej scootrovskej skupiny zo stredu si dalo stretko už v piatok. Predpokladom bolo zajazdiť si pre zahájením campu. Problémy s jedným scootrom však plány zhatili. Išlo sa rovno do Hronca. Tam sme potom dýchali čerstvý vzduch z okolitých hôr a venovali sa činnostiam na Slovensku veľmi populárnym. V sobotu vzniklo aj pár foto z námestia v Brezne a potom aj na polceste výjazdu na Košútke. Prvé dve foto sú síce zo stretnutia pred jazdou na camp. Návrat domov bol ako obvykle dosť značnou okľukou. Dvere bytu som otváral o 17:45 hod večer.
- scooterhater
- chodec
S tohtoročným campom som bol nad mieru spokojný. Vyjazd na paradu a lanovka bola super zážitok.
A dokonca si pamätám cely camp. Teda aspon vacsinu.
A dokonca si pamätám cely camp. Teda aspon vacsinu.
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Feb 24, 2011 3:17 pm
- Skúter: Honda Fo?za 125 abs
Dakujem, dobre bolo, skod a ze som prisiel az vsobotu podvecer..
Odoslané z HUAWEI TIT-L01 pomocou Tapatalku
Odoslané z HUAWEI TIT-L01 pomocou Tapatalku
podpis som si este nenastavil
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Vdaka patrí vsetkym zúčastneným co podržali atmosferu aj pre úvodné problémy ktoré su klučové, je mi jasne že problem s ubytovaním si odnesie akcia a važne jej to pošramotí meno, viac ako majitelovi areálu.
Ja robím veci na 100%, a ľudia čo ma poznajú to môžu potvrdiť. Mesiac pred ubytovaním som dostal echo že má byť v areáli tabor (reklamne plagaty daky best camp mali rovnaky termin ako my) okamžite som volal majitelovi arealu a ten ma ubezpecil ze na plagatoch to je ale daná firma to nepredala, a tak je cely areal aj s hotelom náš.
Následne som posledný mesiac pomahal ludom s rezerváciou a spojit sa s majitelom, osobne tu mám sám potvrdzujúce emaily o rezervácii pre cca 10 ľudí a ubezpečením že všetko je vybavené.
Nedovolil som si nikomu potvrdit rezervaciu pokial som to ja nemal potvrdené.
S majitelom som sa pokúšal skontaktovať od stredy 3.8.2016 az do štvrtku, jeden telefon ho neustale vytáčal 10h denne , dostala sa nám iba SMS štvrtok poobede, že z važnych rodinych dovodov je mimo strediska, a že sa ozve, v piatok ráno sme sa na mieste dozvedeli že personal šefa nevidel 4dni, a ani im nedvíha telefón, následne sme zistili že hotel je obsadený dakym socialnym táborom a rezervované miesta vôbec neplatia .
Ako organizátor sme zabezpečovali IBA chaty a mali sme jednu voľnú v zálohe, ak by nastal problém na strane ,,hotela", čo sa aj stalo. V rámci NAŠICH možností sme sa snažili škody na ubytovaní eliminovať aspon tým že sme ludí z chatiek spájali aby neostala žiadna voľná posteľ.
Ďalej sme v rámci našich kontaktov v regióne vybavili penzión (najbližsí) v Mýte pod Ďumbierom
kde nám poskytli 18 lôžok, samozrejme predtým sme navštívili všetky hotely v okolí .
Byť to podla spravnosti, to ubytovanie mal hladať ,,hotel" a dokonca ho zaplatiť, tak to vo svete funguje.
No, ako som hore písal šrapnel ostane aj tak na značke SCOOTER CAMP a nie na ubytovaní a všetok program a zabezpečenie akcie ako takej upadne vďaka tomuto do tieňa.
Pár ľudom som to aj v campe objasňoval ako sa veci majú , žijeme kus v začarovanom kruhu pri organizácii takéhoto stretnutia. Aby mal človek priestor na niečo takého potrebuje plochu a ideálne budovu ktorá ma socialne zariadenia , el/vod prípojky , idealne aj miesto na spanie.
Všetky tieto zariadena sú plne obsadené júl/august , pretože je im výhodné predať všetko na týždeň ako na víkend. Tie lepšie zariadenia (30-40e/os/noc) su predané dokonca celoročne. Preto väčšina zrazov býva v júni aj WSR(CZ), lebo v strede leta by si taká akcia inde neškrtla. Logicky keď WSR je v CZ v júni a väčšina skútristov (aj nás) , tam ide, nemôžeme robiť zraz v tom istom mesiaci (moc ekonomicky náročné pre tých ktorí chodia aj na WSR aj na Camp) .
Mnohých napadne, a prečo taka akcia nieje na lúke... to bola vždy prvotná myšlienka, keď odhliadneme od prenájmu samotnej plochy, tak ju treba zabezpečiť min. wc TojToj a to 4ks na 100ludí, a vodu a to na 2,5dňa . Ked si pozriete ceny prenájmu tohto zariadenia , pri tak malej akcii cca 100ludi , by ten vstup musel byt 10e len aby sme mali wécka , s počtom ľudí tušim od 250 tento vybavenia samozrejme rastie.
Máme po akcii,a najlahšie by bolo povedať kašleme nato, nerobme tú akciu ktorá nás stoji vela finanncíí a času a aj tak pokazí meno celej akcie nie naše zavinenie. No takýto prístup ja osobne v živote nemám. Všetci čo to robíme máme skúsenosti, odhodlanie a velku dávku naivity aby sme sa pokúsili spraviť ďalší ročník, a dúfajme že už bez problémov. Tento týždeň pracujeme na hľadaní novej lokality, a zostáva nám iba dúfať že v deň akcie sa nedozvieme že si majiteľ zase zmyslel niečo o čom nikoho ani Vás (ktorý ste mali rezervacie 3 mesiace) ani nás, neinformoval. Lokalita je najsilnejší článok pri organizovaní takejto akcie, kým nieje ona 100% nikdy ani akcia nebude, každý kto toto číta sa vždy môže zapojiť a pomôcť nám už tú trvácnu lokalitu najsť alebo dať tip na dáku, budeme len radí, je to zraz najmä pre vás
Ja robím veci na 100%, a ľudia čo ma poznajú to môžu potvrdiť. Mesiac pred ubytovaním som dostal echo že má byť v areáli tabor (reklamne plagaty daky best camp mali rovnaky termin ako my) okamžite som volal majitelovi arealu a ten ma ubezpecil ze na plagatoch to je ale daná firma to nepredala, a tak je cely areal aj s hotelom náš.
Následne som posledný mesiac pomahal ludom s rezerváciou a spojit sa s majitelom, osobne tu mám sám potvrdzujúce emaily o rezervácii pre cca 10 ľudí a ubezpečením že všetko je vybavené.
Nedovolil som si nikomu potvrdit rezervaciu pokial som to ja nemal potvrdené.
S majitelom som sa pokúšal skontaktovať od stredy 3.8.2016 az do štvrtku, jeden telefon ho neustale vytáčal 10h denne , dostala sa nám iba SMS štvrtok poobede, že z važnych rodinych dovodov je mimo strediska, a že sa ozve, v piatok ráno sme sa na mieste dozvedeli že personal šefa nevidel 4dni, a ani im nedvíha telefón, následne sme zistili že hotel je obsadený dakym socialnym táborom a rezervované miesta vôbec neplatia .
Ako organizátor sme zabezpečovali IBA chaty a mali sme jednu voľnú v zálohe, ak by nastal problém na strane ,,hotela", čo sa aj stalo. V rámci NAŠICH možností sme sa snažili škody na ubytovaní eliminovať aspon tým že sme ludí z chatiek spájali aby neostala žiadna voľná posteľ.
Ďalej sme v rámci našich kontaktov v regióne vybavili penzión (najbližsí) v Mýte pod Ďumbierom
kde nám poskytli 18 lôžok, samozrejme predtým sme navštívili všetky hotely v okolí .
Byť to podla spravnosti, to ubytovanie mal hladať ,,hotel" a dokonca ho zaplatiť, tak to vo svete funguje.
No, ako som hore písal šrapnel ostane aj tak na značke SCOOTER CAMP a nie na ubytovaní a všetok program a zabezpečenie akcie ako takej upadne vďaka tomuto do tieňa.
Pár ľudom som to aj v campe objasňoval ako sa veci majú , žijeme kus v začarovanom kruhu pri organizácii takéhoto stretnutia. Aby mal človek priestor na niečo takého potrebuje plochu a ideálne budovu ktorá ma socialne zariadenia , el/vod prípojky , idealne aj miesto na spanie.
Všetky tieto zariadena sú plne obsadené júl/august , pretože je im výhodné predať všetko na týždeň ako na víkend. Tie lepšie zariadenia (30-40e/os/noc) su predané dokonca celoročne. Preto väčšina zrazov býva v júni aj WSR(CZ), lebo v strede leta by si taká akcia inde neškrtla. Logicky keď WSR je v CZ v júni a väčšina skútristov (aj nás) , tam ide, nemôžeme robiť zraz v tom istom mesiaci (moc ekonomicky náročné pre tých ktorí chodia aj na WSR aj na Camp) .
Mnohých napadne, a prečo taka akcia nieje na lúke... to bola vždy prvotná myšlienka, keď odhliadneme od prenájmu samotnej plochy, tak ju treba zabezpečiť min. wc TojToj a to 4ks na 100ludí, a vodu a to na 2,5dňa . Ked si pozriete ceny prenájmu tohto zariadenia , pri tak malej akcii cca 100ludi , by ten vstup musel byt 10e len aby sme mali wécka , s počtom ľudí tušim od 250 tento vybavenia samozrejme rastie.
Máme po akcii,a najlahšie by bolo povedať kašleme nato, nerobme tú akciu ktorá nás stoji vela finanncíí a času a aj tak pokazí meno celej akcie nie naše zavinenie. No takýto prístup ja osobne v živote nemám. Všetci čo to robíme máme skúsenosti, odhodlanie a velku dávku naivity aby sme sa pokúsili spraviť ďalší ročník, a dúfajme že už bez problémov. Tento týždeň pracujeme na hľadaní novej lokality, a zostáva nám iba dúfať že v deň akcie sa nedozvieme že si majiteľ zase zmyslel niečo o čom nikoho ani Vás (ktorý ste mali rezervacie 3 mesiace) ani nás, neinformoval. Lokalita je najsilnejší článok pri organizovaní takejto akcie, kým nieje ona 100% nikdy ani akcia nebude, každý kto toto číta sa vždy môže zapojiť a pomôcť nám už tú trvácnu lokalitu najsť alebo dať tip na dáku, budeme len radí, je to zraz najmä pre vás
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
banujem ze som nebol. no nedalo sa.
mne z toho vychadza ze treba robit akciu ako tyzdnovu aby nebol problem s rezervaciou lokality pripadne robit to mimo SR
mne z toho vychadza ze treba robit akciu ako tyzdnovu aby nebol problem s rezervaciou lokality pripadne robit to mimo SR
- scooterhater
- chodec
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Uz som rozmyslal robit to mimo, ale celoslovenske stretnutie skutrov na balatone no ja neviem ono tí ludia su lenivý prist na Slovesky zraz z vedlajsieho mesta nieto este do druhej krajiny
- scooterhater
- chodec
Lokality vyberas dobré. Len miestne vedenie vzdy stoji za staru belú
Nic s tým nespravis, my Slováci sme uz takí
Nic s tým nespravis, my Slováci sme uz takí
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja sa pripájam k poďakovaniu. Škoda že som zazmätkoval kvôli počasiu a vydal sa na cestu až po obede. Pôvodný plán bol vyraziť aj s polovičkou o siedmej ráno aby sme boli v Brezne 10:30 na výjazd. Ale zas svet sa nezúti. Počasiu nerozkážeš.
Ešte raz ďakujem všetkým organizátorom a klobúk dole lebo na Slovensku je to všetko 10x ťažšie.
Ešte raz ďakujem všetkým organizátorom a klobúk dole lebo na Slovensku je to všetko 10x ťažšie.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- BacaNR
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 01, 2012 11:10 pm
- Skúter: Keeway Matrix , Malaguti Madison RS250 , Yamaha T-max 500i
boli tam aj hviezdy
Top Due+ 70 LC , Giannelli Shot V4 , MHR overrange , MHR delta clutch , MHR klapky, TC unit , Dellorto 21mm
-
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Jún 28, 2015 9:20 pm
- Skúter: Kymco Downtown 125i ABS
Skoda, ze tento rok sa mi nedalo ist . Nevzdavajte to ludia bola by obrovska skoda keby tento zraz zanikol. Drzim drzim palce aby sa vam podarilo najst nieco nove. Na rok treba zbalit nejaky ten stan a spacak a spanie je vyriesene. Zeby na rok stanovy kamp?
Odoslané z HUAWEI GRA-L09 pomocou Tapatalku
Odoslané z HUAWEI GRA-L09 pomocou Tapatalku
Kymco Downtown 125 i ABS od 6.5.2015
- Burgmanista
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Aug 16, 2013 12:04 pm
- Skúter: Honda VFR 1200 DCT
Navrhoval by som opäť skúsiť to prebrať s tým strediskom Jasenie ,tam bolo v celku fajn len komunikovať a verím že riešenie by sa našlo aby boli spokojne obe strany.
- Stanleey
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Sep 11, 2012 4:29 pm
- Skúter: Yamaha Aerox R YQ50 & Husqvarna SMR 511
Niečo som aj ja cvakol...
Naposledy upravil/-a Stanleey v Ut Aug 23, 2016 6:49 pm, upravené celkom 1 krát.
Yamaha Aerox R YQ50
S6 Sport PRO vario
S6 Sport PRO spojka, S6 R/T zvon
S6 PRO Replica
Dellorto PHVB 22, S6 V-Force3, S6 OF
S6 Sport PRO vario
S6 PRO Replica
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Treba na rok zaviesť vytláčaciu službu do chatky ak to bude o5 v kopcovitom teréne, že Miky
- Jaro
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Aug 08, 2010 2:31 pm
- Skúter: JOYMAX NEW 300i ABS START/STOP
[quote="Stanleey"]Niečo som aj ja cvakol...
Stanleey, tie fotky sa nedajú otvoriť. Nezabudol si dať do foťaku film?
Stanleey, tie fotky sa nedajú otvoriť. Nezabudol si dať do foťaku film?
podpis som si este nenastavil
- Miky1
- motorkár
- Dátum registrácie: St Aug 28, 2013 6:01 am
- Skúter: Piaggio Fly 125, Piaggio MP3 500 LT SPORT ABS/ASR 2014
Peťo, či kopec, či nie treba mať redukciu s uzávierkou a dostaneš sa všade. Je to síce pomalé, ale účelné. Samozrejme na to treba dobré palivo a hlavne kvalitnú nemrznúcu zmes.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Alebo 4x4...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
- Stanleey
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Sep 11, 2012 4:29 pm
- Skúter: Yamaha Aerox R YQ50 & Husqvarna SMR 511
Jaro - Ďakujem za upozornenie. Na Picasawebe boli nejaké zmeny a nepotvrdil som verejné zdieľanie...
Už som to napravil.
Už som to napravil.
Yamaha Aerox R YQ50
S6 Sport PRO vario
S6 PRO Replica
S6 Sport PRO vario
S6 PRO Replica