Príspevok
od užívateľa Davidian » Ne Júl 22, 2012 11:34 pm
Navrhujem nech:
Budu zavedene penalizacne pravidla.
Kto ich v Kempe porusi, moze ist domov.
Alebo zaplati pokutu, Lookovi do kasy. Myslim, ze daky prijmaci protokol, na pamiatku aj s dacim takym, co si ma kazdy precitat, zapamätat a dodrzat, by nebolo zle mat. Aj s Logom Campu 2012 atd.
Nech je kazdemu a od zaciatku jasne co si moze a co nemoze dovolit a v neposlednom rade ake to bude mat dosledky. Ci uz pre jednotlivca, alebo nas vsetkych. Treba sa ucit z minulosti. Aj ked je Tajov oproti Kovacovej krajsi, netreba zabudat na to, ze preco aj, tam tento rok nie sme.
Uz aj to privitanie vo forme oblievania mi moc nesmakuje.. pojdem na 2-Takte 250km so sebou fotak, kameru, novy telefon, rozpaleny vyfuk a sup na mna prudy vody.. no diky moc.
Clovek si mozno chce po takej ceste zlozit zo seba naklad. A sadnut si, ci privitat kamosov a nie riesit prasknuty zvar na vyfuku po prudkom ochladeni, alebo susit daku elektroniku, podotykam nie lacnu. Alebo vobec oblecenie.
Sranda odtial potial dobre, uz to tu bolo, ale skor ocenim ked to bude mat kulturu a uroven, lebo ten weekend nie je zrovna lacna zalezitost a je to vrchol sezony a novy zaciatok celoslovenskych zrazov skutristov, aj ked uz siedmy v poradi.
To, ze skalna partia dojde vzdy, o tom niet pochyb, netreba to tu vypisovat, kto sa tam ako rozseka, kto komu co vyparati. To si skalni mozme dohodnut aj inde ako v oficialnej teme pre vsetkych. Mozno aj tato fotka po troch stranach o fakt debilinach niekoho prinuti len zavriet cele forum a srat na cely zraz.
Nepise sa tu o sutaziach, vyjazde, obede, kto s kym bude sediet pri stole, co kto ma doniest na zraz. (Len raplik pisal naposledy o hudbe +1)
Tak nas, co sa pre Vas snazime spravit nezabudnutelny scootrovy weekend, skuste aj vo vlastnom zaujme v tom co najviac podporit a pozitivne to spropagovat, len o to Vas prosim.
Musi to byt super najlepsia akcia roka. Nie len skutrova, tak sa snazme.
Dakujem vsetkym!!
Edit:
a kedze nepijem alkohol, prakticky skoro vobec. sa ani netesim na veci spajajuce sa s jeho pitim a podobne. Ludi v nalade berem a tolerujem, ale ozrate grcajuce zvery mi vyslovene vadia. Tolko ku mne.
..odoslané, odosladké..