Zdravím... potreboval by som pomoc s tým, že po oficiálnej úprave skútra Aprilia sr max 125 na 200ccm, (Mallossi kit 200ccm, variator mallossi, riadiaca jednotka Force master 2), som bol zo začiatku veľmi spokojný, čo sa týka sily, rýchlosti a celkových jazdných vlastností, veľmi dobre to ide... ale... vyskytol sa problém, ktorý mi znemožňuje skúter využívať, pretože v neočakávanom momente po vypnutí motora nastane, pravdepodobne kvôli vyššiemu kompresnému pomeru taká situácia, že štartér nevládze pretočiť, dostáva záťaž na relátko, a následne zhorí aj jedno aj druhé

. Kto sa s niečim podobným už stretol, veľmi pekne ho poprosím o každý postreh a skúsenosť. Ešte dodám, že sa mi to stalo tak, že normálne som doma naštartoval, došiel do cieľa, a tam akonáhle som chcel naštartovať už len trhalo a sekalo v štartéri, akokeby bola vybitá batéria... čo tiež zisťujem... dobíjať ju dobíja... Vzhľadom na to, že po otočení kľúča sa automaticky najprv rozsvietia svetlá, čo je podľa mňa veľmi zlé riešenie stroja... mali by sa rozsvietiť až po naštartovaní, kvôli vyššiemu štartovaciemu prúdu..., myslím, že tým, že stiahne batériu... následne poškodí pri štartovaní relé a nastane skrat, čo má za následok zhorenie aj štartéra... Objednal som ešte raz nový štartér, ale predtým, než ho založíme, chcem sa opýtať, kde hľadať chybu...Ďakujem...
PS: Vzhľadom na to, že je to skvelá mašina, pohodlná a má veľmi dobré jazdné vlastnosti, nerád by som ju vrátil do pôvodných nastavení, čo by znamenalo, že by som ju predal, pretože na zmenu, ktorá bola vykonaná som si zvykol... ale keďže to má tento zádrhel, som zúfalý, ako ďalej... na jednej strane si hovorím, že som nemal ísť do tunningu..., ktorý robil predajca, a keďže to stálo 700e, už je pozde, navyše jazdný výsledok je super... len to štartovanie je nejaké nedoriešené... Neviem, či to zapríčinila neodborná montáž, alebo jednoducho potrebujem to napraviť...
vďaka za postrehy...
Dušan