http://users.telenet.be/The_Master/ kliknite depannage vľavo na tlačítku.
Máme jeden problém vyriešený ako nahodiť a dofúknuť bezdušovú pneumatiku na výjazde po opravení defektu.
Aj ostatné klipy sú poriadne halušky - ten posledný idiot týždňa radšej nenapodobňujte
jasne ze je to seria...hold ladaky su in...koho trapi ci je to 2t alebo 4t...dnes sa varia ladaky tak ich nabuchame na vsetko...nabuduce budeme robit koncovky ala moto gp a tie nabuchame aj na 2t...ideme s modou
Tu "šunku" mam doma a stala me menej ako ponuka .... ale nieco natom bude ze Yamaha pretoze na plaste ako je vario je aspon nadpis ze Yamaha viac som neskumal ....
No dopredu to o fúz musí vydať ....
aj do ľava by to po zatiahnutí ručnej to stočí a ak všetko nefunguje spiatočka a telo na telo a ten modrý odtlačený.... Posledná šanca tehla na húhačku a niekto sa príde odstúpiť Ako si to vyriešil?
jarne upratovanie...cistili sa parkoviska takze tam nesmelo nic stat...inac ak takto parkujes rano si najdes papucku
peter z: dopredu nevida je tam stromcek ...asi o 10cm uzsia medzera ako auto...to modre kombo som chcel odtlacit naraznikom ale ked mu daco zacalo pukat som sa na to vykaslal (vyzeralo ze mala vyradene na nom a ani rucnu)