Tu máte dalšie
FUN
Moderátor: Moderators
- Zihuataneo
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: Pi Júl 18, 2008 8:32 pm
- Skúter: PIAGGIO X EVO 125
Re: FUN
- Prílohy
-
- 270531_230422796979858_153018101386995_759495_5203147_n.jpg
- (34.88 KiB) 450 stiahnutí
- Damo555
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Ide Damo na Turbosaki 140km/h a na proti ide malinky vtacik ked tu zrazu ho Damo zrazi... Damo ho vezme domov da ho do klietky da mu jest a pit a odide...O pol hodinu sa vtacik zobudi a vidi okolo seba vodu zradlo mreze.....a hovori si Do riti ja som toho skutristu asi zabil 
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- nigdais02
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
chudák vtáčik.... 
....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- mucow
- motorkár

- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
ako si skratit cas v supermarkete]
>> Médiami v Čechách prebehla nedávno správa, o jednom Nenakupujúcom dôchodcovi v Supermarkete, tlač to opísala nasledovne:
Keď 62 ročný muž nestráca hravosť, ani vo vyššom veku.
Prečo zakazujú vstup p. Novákovi do Supermarketu?
>> v správe je napísané, že nižšie uvedený zoznam priestupkov, zachytených bezp. kamerami nepomohol a na výzvy a napomenutia zamestnancom SBS, reagoval p. Novák slovami: "pokiaľ tu moja žena nakupuje a núti ma, aby som tu bol tiež, tak ja sa za ten 2 hodinový čas, strašne nudím!!"
>> Za posledných 6 mesiacov ho pristihli pri tejto činnosti:
>> 8. januára - vzal z regálu 25 balení kondómov a náhodne ich vkladal do nákupných vozíkov iným nakupujúcim , keď sa nedívali naňho ........
>> 16. januára - nastavil všetky budíky na oddelení dom. potrieb tak, aby zvonili jeden po druhom v 5 minútových intervaloch .......
>> 2. februára - paradajkovým džúsom urobil dlhú a tenkú čiaru na podlahe, smerom k dámskym toaletám ........
>> 19. februára - pristupoval k predavačkám rôznych odd. a oficiálnym tónom im povedal: "KÓD 3!" a sledoval, ako predavačka spanikárila .....
>> 2. marca - prišiel k pultu Služby zákazníkom a trval na žiadosti, aby si mohol kúpiť krabičku lentiliek, na polročné splátky .....
>> 21. marca - presúval nápisy: - Pozor mokrá podlaha ! - do tej časti Supermarketu, kde boli na podlahe koberce ....
>> 5. apríla - kedykoľvek sa ho nejaký zamestnanec spýtal, či nepotrebuje pomoc, tak sa nahlas rozplakal a kričal: "prečo ma ľudia nenecháte na pokoji ??!"
>> 24. apríla - našiel si nižšie upevnenú bezp. kameru a zblízka sa uprene díval do nej, potom si vŕtal v nose, alebo si zápalkou čistil zuby .....
>> 2. mája - pri pulte so športovými zbraňami sa spýtal predavača, či nevie, kde si môže kúpiť antidepresívne tabletky, kým sa rozhodne kúpiť si nejakú zbraň ....
>> 18. mája - schovával sa medzi vešiakmi s odevmi a na ľudí, ktorí sa preberali tovarom a objavili ho, vykrikoval: "Kúp si ma!! Dnes som so zľavou!"
>> 4. júna - vždy keď sa ozvalo hlásenie z reproduktorov, čupol si a schúlil sa, tiež pri tom kričal: "Nie! nie! už zasa tie hlasy!!!"
>> 28. júna - vošiel viackrát do nejakej skúšobnej kabínky, zatiahol záves, chvíľu počkal a začal vykrikovať: "Haló! nie je tu toaleťák, doneste mi ho niekto!!"
>> 7. júla - na odd. bicyklov zobral z regálu gumový klaksón a strašil nič netušiacich nakupujúcich, keď im zatrúbil zrazu za chrbtom ......
>> 27. júla - náhodne vyberal ľuďom nejaký tovar z nákupného vozíka a so slovami, to bol posledný kus v ponuke a ja ho veľmi dnes potrebujem a ponáhľal sa smerom k pokladniam .......
>>
>> Samozrejme nasleduje klasická otázka: kto je tomu viac na vine, dôchodca čo vystrája, alebo jeho manželka, čo ho núti chodiť s ňou, nakupovať celé hodiny ..... ???
>> Médiami v Čechách prebehla nedávno správa, o jednom Nenakupujúcom dôchodcovi v Supermarkete, tlač to opísala nasledovne:
Keď 62 ročný muž nestráca hravosť, ani vo vyššom veku.
Prečo zakazujú vstup p. Novákovi do Supermarketu?
>> v správe je napísané, že nižšie uvedený zoznam priestupkov, zachytených bezp. kamerami nepomohol a na výzvy a napomenutia zamestnancom SBS, reagoval p. Novák slovami: "pokiaľ tu moja žena nakupuje a núti ma, aby som tu bol tiež, tak ja sa za ten 2 hodinový čas, strašne nudím!!"
>> Za posledných 6 mesiacov ho pristihli pri tejto činnosti:
>> 8. januára - vzal z regálu 25 balení kondómov a náhodne ich vkladal do nákupných vozíkov iným nakupujúcim , keď sa nedívali naňho ........
>> 16. januára - nastavil všetky budíky na oddelení dom. potrieb tak, aby zvonili jeden po druhom v 5 minútových intervaloch .......
>> 2. februára - paradajkovým džúsom urobil dlhú a tenkú čiaru na podlahe, smerom k dámskym toaletám ........
>> 19. februára - pristupoval k predavačkám rôznych odd. a oficiálnym tónom im povedal: "KÓD 3!" a sledoval, ako predavačka spanikárila .....
>> 2. marca - prišiel k pultu Služby zákazníkom a trval na žiadosti, aby si mohol kúpiť krabičku lentiliek, na polročné splátky .....
>> 21. marca - presúval nápisy: - Pozor mokrá podlaha ! - do tej časti Supermarketu, kde boli na podlahe koberce ....
>> 5. apríla - kedykoľvek sa ho nejaký zamestnanec spýtal, či nepotrebuje pomoc, tak sa nahlas rozplakal a kričal: "prečo ma ľudia nenecháte na pokoji ??!"
>> 24. apríla - našiel si nižšie upevnenú bezp. kameru a zblízka sa uprene díval do nej, potom si vŕtal v nose, alebo si zápalkou čistil zuby .....
>> 2. mája - pri pulte so športovými zbraňami sa spýtal predavača, či nevie, kde si môže kúpiť antidepresívne tabletky, kým sa rozhodne kúpiť si nejakú zbraň ....
>> 18. mája - schovával sa medzi vešiakmi s odevmi a na ľudí, ktorí sa preberali tovarom a objavili ho, vykrikoval: "Kúp si ma!! Dnes som so zľavou!"
>> 4. júna - vždy keď sa ozvalo hlásenie z reproduktorov, čupol si a schúlil sa, tiež pri tom kričal: "Nie! nie! už zasa tie hlasy!!!"
>> 28. júna - vošiel viackrát do nejakej skúšobnej kabínky, zatiahol záves, chvíľu počkal a začal vykrikovať: "Haló! nie je tu toaleťák, doneste mi ho niekto!!"
>> 7. júla - na odd. bicyklov zobral z regálu gumový klaksón a strašil nič netušiacich nakupujúcich, keď im zatrúbil zrazu za chrbtom ......
>> 27. júla - náhodne vyberal ľuďom nejaký tovar z nákupného vozíka a so slovami, to bol posledný kus v ponuke a ja ho veľmi dnes potrebujem a ponáhľal sa smerom k pokladniam .......
>>
>> Samozrejme nasleduje klasická otázka: kto je tomu viac na vine, dôchodca čo vystrája, alebo jeho manželka, čo ho núti chodiť s ňou, nakupovať celé hodiny ..... ???
Spoiler: ukázať
- parky
- st. cyklista

- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/99572 ... A-s-PP.php Asi to tu už bolo ale... Karburátor dobrej značky.. 
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
dobry komiks....
- Prílohy
-
- BMWc.jpg
- (172.98 KiB) 10 stiahnutí
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ale presne tak to funguje...este vymakanejsie to ma ducati diavel...tri rezimy a sedem nastaveni trakcnej kontroly...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- Dodo
- cyklista

- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2011 2:25 pm
- Skúter: Gilera Runner 50SP 2010
diavel je urcite spickova masinka ale dizajnovo u mna vyhrava streetfighter s
http://0.tqn.com/d/motorcycles/1/0/5/i/ ... 3-4_iv.jpg
a ten jeho zvuk to sa neda opisat
- Dodo
- cyklista

- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2011 2:25 pm
- Skúter: Gilera Runner 50SP 2010
vacsina praveze nema posed taky hrozny ako supersport
vzpriamene to neni ale urcite je to kusok pohodlnejsie..to s tym vetrom pri vacsich rychlostiach je pravda no..
- gianmarco1
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
čo ma toto spoločne s topicom FUN ???Dodo napísal:diavel je urcite spickova masinka ale dizajnovo u mna vyhrava streetfighter s![]()

- bezoadam
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AtLenrS9emg[/youtube]
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- benjmain.student
- kolobežkár

- Dátum registrácie: So Feb 12, 2011 5:02 pm
- Skúter: Aprilia Rally Lc 50
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/april ... plica.html pozeram tak inzeraty a co nenajdem ?? velmi dobreho predajcu
urcite to preda