TNT Riaditka
Moderátor: Moderators
- cifros
- skútrista 
- Dátum registrácie: Št Jan 24, 2008 5:59 pm
- Skúter: neuvedený
TNT Riaditka
co myslite oplati sa? nasiel som inzerat tak kto chce nech kupuje.snad niekomu pomoze
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/63014 ... cooter.php

http://motocykle.bazos.sk/inzerat/63014 ... cooter.php
podpis som si este nenastavil
						- FoXiK
- motorkár 
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
cize mne to bude akurat aj rozmerovo ? .. a bude to pasovat akoze na ten cicik co mi tam ostane hej ?  .. super ece mu dnes napisem kde byva presnejsie a by som to siel kuknut
 .. super ece mu dnes napisem kde byva presnejsie a by som to siel kuknut  a popripade kupit
 a popripade kupit  

.. super ece mu dnes napisem kde byva presnejsie a by som to siel kuknut
 .. super ece mu dnes napisem kde byva presnejsie a by som to siel kuknut  a popripade kupit
 a popripade kupit  
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
						- FoXiK
- motorkár 
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
momoo myslim ze si sa dobre mylil   

lebo mi to nepasuje... ! dal som dole normal volat a ta diera co je na tych dawnhilloch je velka oproti tej co je na riadiacej tyci...
 lebo mi to nepasuje... ! dal som dole normal volat a ta diera co je na tych dawnhilloch je velka oproti tej co je na riadiacej tyci...  a ece aj ta diera na ten srob tam je v strede a nie viac na kraji/..ale to je jedno ... aj tak je to velke
 a ece aj ta diera na ten srob tam je v strede a nie viac na kraji/..ale to je jedno ... aj tak je to velke  kua.. sice sa to oplatilo aj tak ale asi teda budem muset kupit predstavec
 kua.. sice sa to oplatilo aj tak ale asi teda budem muset kupit predstavec 

lebo mi to nepasuje... ! dal som dole normal volat a ta diera co je na tych dawnhilloch je velka oproti tej co je na riadiacej tyci...
 lebo mi to nepasuje... ! dal som dole normal volat a ta diera co je na tych dawnhilloch je velka oproti tej co je na riadiacej tyci...  a ece aj ta diera na ten srob tam je v strede a nie viac na kraji/..ale to je jedno ... aj tak je to velke
 a ece aj ta diera na ten srob tam je v strede a nie viac na kraji/..ale to je jedno ... aj tak je to velke  kua.. sice sa to oplatilo aj tak ale asi teda budem muset kupit predstavec
 kua.. sice sa to oplatilo aj tak ale asi teda budem muset kupit predstavec 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

ale teda uz aj skutre...hmm
 ale teda uz aj skutre...hmm 

hned mu pisem
 hned mu pisem