Rob0 napísal:Ja sa prd vyznám v skútroch, ale keď tu sú ceny najlacnejší za 2900 € a tento je za 1900 €, tak asi nie je niečo ok. V tom už je zarátaná aj nejaká provízia + náklady na dovoz, takže za koľko ho kúpil v IT? 1500?
To máš tak, v inzeráte musíš vedieť čítať medzi riadkami. Aj mňa jeden presviedčal, že prečo dávam o 500€ vyššiu cenu pri mojich 22tis. km a rovnakom ročníku, ako bazár s iba 11,500km o 500€ nižšou cenou. Akosi si nedal povedať, že keď ten bazárový má KO a novú STK, tak je to dovoz, najskôr z IT. Že ak ja mám pri 22 tis. km vpredu pôvodnú gumu iba o 70% zjazdenú a on už má pri tzv. 11 tis. menené obe gumy za nové, tak tipujem, že pred stiahnutím mal na tacho nie menej ako 30tis. km. Že nemá originál výfuk, čiže skúter asi bol najskôr padnutý na pravú stranu, čo by podporoval aj fakt, že skúter mal namontovaný tlmič riadenia, aby nekmitali riadidlá. Kvôli čomu by to preboha niekto montoval na 150kg skúter? Kvôli krivej kostre, alebo krivému okuláru? Lak mal pekný nový, ale odtieňom presne nekorešpondoval s farbou predávanou v tom roku.
Nakoniec si aj tak vybral ten lacnejší a s menej km. Tak mu len ostáva dúfať, že nemal ešte aj zváraný rám a že sa mu to niekde za jazdy nerozpadne, ako už na SK stalo, keď sa chalankovi po kúpe po najazdení ani nie 500km v 100km rýchlosti odtrhol celý predok, kvôli nekvalitnej oprave zváraním a chalanko má doživotné následky.
Tak už zasa nič.