Moderátor: Moderators
pri tomto ma napadlo ... aj ked trosku odveci ... raz prisiel za mnou bratranec co jazdi kamionom a povedal:"chcem biele tricko s dvomi ciernymi pasmi" .. najprv som nevedel ze o co ide az ked som to spravil prisiel som nato o co mu sloJostobb napísal:pásy nemajú tak ako majú byť ale majú ich poza sedačku natiahnuté a cvaknúté aby im to nepípalo že nemajú zapnuté pásy
taketo tricka vyrabal moj dedo hned jak sa zaviedla povinnost mat pasymomoo napísal: pri tomto ma napadlo ... aj ked trosku odveci ... raz prisiel za mnou bratranec co jazdi kamionom a povedal:"chcem biele tricko s dvomi ciernymi pasmi" .. najprv som nevedel ze o co ide az ked som to spravil prisiel som nato o co mu slo"pásy"
... ja som skocil ku lekarke a nechal som ju napisat papier ze mam problem z dychanim a s toho dovodu nemam doporucene mat pasy ... jazdil som tak dva roky a ani jedna hliadka s tym problem nemala... ale pri dnesnych "pacientoch" za volantom si davam pas dobrovolne...alcatelko napísal:taketo tricka vyrabal moj dedo hned jak sa zaviedla povinnost mat pasymomoo napísal: pri tomto ma napadlo ... aj ked trosku odveci ... raz prisiel za mnou bratranec co jazdi kamionom a povedal:"chcem biele tricko s dvomi ciernymi pasmi" .. najprv som nevedel ze o co ide az ked som to spravil prisiel som nato o co mu slo"pásy"