Moderátor: Moderators
Ja by som sa na to čo je označené ako ABS moc nespoliehal......A vôbec, žena zubná kefka a scooter sa nepožičiavajú...alebo požičiavajú..ale len do určitého času.....jean napísal:Tak sa budeš čudovať, ale to "ABS" skutočne funguje! Neviem si to vynachváliť, teraz som mal požičaný kamošov skúter bez toho a skoro som predné kolo poslal do šmyku
Co znamena skratka ABS na china skuter? Automatick BUM system... cize ked zabrzdis a spolahnes sa, tak je automaticky pad...VLADY napísal: Ja by som sa na to čo je označené ako ABS moc nespoliehal......A vôbec, žena zubná kefka a scooter sa nepožičiavajú...alebo požičiavajú..ale len do určitého času.....A okrem toho čo to tá skratka ABS na tom scootri vlastne znamená ???
A inak k tej managerke čo zabudla desatinnú čiarku...to ako je ospravedlnenie ??? šak si po sebe skontrolujem ak dačo napíšem.Šak to jej jej robota a vizitka .... a tak to je aj na úradoch aj u polišov že popíšu kraviny do TP a potom na STK sú problémy, bežne sa stáva že nedokážu opísať meno z OP alebo Ti ho tak skomolia že človekovi sa až rozum zastavuje ....A keď sa ohradíš tak na Teba čumia jak na vraha....