Peugeot Jet force vs Suzuki Swift
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Peugeot Jet force vs Suzuki Swift
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
heh, dobreeee... swift mal v zakrutach jasne navrch, ale smola, nebol schopny v zakrute obehnut scootristu (v ramci bezpecnosti) a na vyjazdoch bol lepsi scooter... a v cielovej rovinke prehral swift (o pol metra?), lebo nestihol sa rozdupat na vyssiu rychlost... keby bol ciel na konci rovinky, tak by to s prehladom vyhral swift, ma predsalen o dost vyssiu maximalku. 

- ArMoR
- v podmienke
- Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Nová cena 150 litrov tu na slovensku (ano už je, ale iba na objednávku predvčerom som si objednal ... ešte že predajca je otcov dobrý kamarát tak mi dal zimnú cenu za 130) ináč sa dá použité kupovať za 90-100 litrov z nemecka ... písal som si s čechom čo to má ... písal mi že to žere 5l na 100, zrýchlenie dáva vklude BMWčka mercedesi ... maximálka je OBMEDZENÁ na 130 ... hovoril že pri 130 je na 9 tisíc a v klude by dalaj viac ... najprv máš obmedzenú verziu, zaškrtnutú na 15koní potom po adblonutí 20 koní ... ak dobre viam dá sa aj obmedzenie na 130 nejak odstrániť, to sa dozviem keď už budem jazdiť .... motorka by mi mala prísť na koniec januára, dám fotky 
zatial to tak vyzerá že budem prvý na slovensku s compressorovou motorkou

zatial to tak vyzerá že budem prvý na slovensku s compressorovou motorkou

podpis som si este nenastavil