Takze opät zdravim. Ozivujem tuto temu nakolko som doteraz nezohnal nic. Jedna sa o skuter "talianskej" vyroby ak je tomu tak. Je to Cagiva Passing. Potrebujem zohnat starter. Co som doposial zistil:
1. Skuter velmi podobny skor by som povedal ten isty typ model akurat cinskej vyroby nazov Sanyang passing
2. Motor je vyroba sanyang cize cina aj na tej Cagive mojej tympadom som pozeral cinske startery daku sa trochu podobaju
3. Sanyang vyraba aj ine skutre co sa podobali boli dake SYM a takisto aj Sanyang Frency
4. Sanyang startery nic moc co sa tyka sym cosi sa tiez dalo
5. Niekde som nasiel zmienku GY6 co pasuje na motory aj minarelli co by mala byt tiez "cina??"
6. Cize resp. dake cinske startery by mali pasovat
7. Co sa tyka minarelli starterov velice podobny je AM6 skoro nachlp co by som potreboval zistit dake miery pocet zubov a pod.
8. Moj starter vizera tak ako je dole na foto(original moj)
9. Resp mne by stacilo zistit ci by som mohol vymenit opravit komutator na mojom rotore. Odpadavaju mi tie lamely medene po com behaju uhliky uz som to aj lepil najlepsie by bolo cely vymenit.
10. prip. rotory z inych starterov ktore by pasovali do mojho aspon pomerat ked nie vyskusat ten minarelli am6 by mohol byt aj z tych cinskych ako sym a pod.
11. ak by dakto mal minarelli am6 ci nahradny abo svoj stacilo by porovnat opticky pocet zubov prip. vyskusat ci vlezie do skutra bez problemov. ale chcelo by to nazivo na fotkach je to tazko a kupovat ho nebudem za neviem kolko 100eur a nebude pasovat.
Asi tolko hadam to neni v zlej teme. To iste mam aj s nakopavackou stacilo by mieri takych co sa podobaju prip. odskusat. Som zo Žiliny ak by bol niekto z okolia a vedel by pomoct bol by som moc vdacny. Hlavne ak ma iekto minarelli am6 starter to je asi moj najvacsi pokrok co som nasiel. Vopred vdaka. Prip. kontakt na mna: muzicMAN@azet.sk
nemozem zohnat starter (Cagiva passing,sanyang passing)
Moderátor: Moderators
nemozem zohnat starter (Cagiva passing,sanyang passing)
- Prílohy
-
- 17092009.jpg
- (463.83 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
-
- 17092009(001).jpg
- (213.78 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
-
- P1010396.JPG
- (623.02 KiB) 309 stiahnutí
-
- P1010397.JPG
- (593.36 KiB) 309 stiahnutí
-
- P1010399.JPG
- (513.47 KiB) 309 stiahnutí
-
- Kópia – P1010401.JPG
- (542.82 KiB) 79 stiahnutí
Naposledy upravil/-a muzicMAN v St Jan 19, 2011 8:18 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Cagiva Passing
niečo take mam....ale je to z 50cc

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
Re: nemozem zohnat starter (Cagiva passing,sanyang passing)
A odkial si? dalo by sa to odkskusat? Mal som jeden presne z cagivy passing ale z 50 a ten bol nachlp rovnaky no zial v mensom prevedeni trebalo by z 100-125 daky asi ale tvoj nevizera ako ten z cagivy mozno by bol dost velky skus mi poslat dake miery. Na aky typ skutra to je?
podpis som si este nenastavil