Aprilia leonardo-zhasla a neštartuje
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Feb 17, 2008 1:12 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Aprilia leonardo-zhasla a neštartuje
Čaute mám problém s mojou aprilkou išiel som a zrazu zhasla a z motorky tiekol benzín vyzerá že spred sania ale neviem presne neviete niekto kde by som našiel schému ako majú byť správne zapojene hadičky na karbe? lebo som to mal cez zimu rozobrate a neviem ci som to dobre pozapájal mesiac to jazdilo a zrazu to nejde skúšal som to naštartovať zadrete to neni ale nejde benzín do motora a hadice su všetky ok
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Aprilia leonardo-zhasla a neštartuje
ak by ti tu nikto neporadil (ale dufam, ze poradia), tak mozes skusit skontaktovat uzivatela s nickom ferencciko, on ma tiez A. Leonardo, akurat ze 250ccm (ba dokonca upravil na 300ccm). Pripadne, ak by to bolo mozne, ak by si sem dal fotku resp. obrazok tvojho karburatora, mozno by aj to pomohlo pri radeni...
- pneumont
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 19, 2009 7:25 pm
- Skúter: Aprilia Leonardo 125
možem ti to nafotit ako som to mal ja...mne však zmetkuje tiez, len dufam ze nie koli palivovej sustavem Inač taktiez mam tam kopu hadičiek ktore nevedu nikam len tak dozeme ako prepady 

-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
díky moc chyba bola odstránená jedna hadička bola zle poistená a pretekalo okolo nej
- pneumont
- st. trojkolkár
Tak to ti zavidim..moj stale zmatkuje pri štartovaní zastudena... nič a nič...
- pneumont
- st. trojkolkár
No váženy som tu opat s novým problémom...
Kym sa mi podarilo vyriešit problém so štartovaním prišla zima. Počas leta som raz kontroloval vodu, ktora bolá v normale... všimol som si že som moj skuter cca dvakrat trošku prehrial ( teda mi to ukazovala ručička) ale po zastaveni mi netočilo ventilator a ani som nepočul žiadne bulkave zvuky z chladiaceho systemu...tak som sa vozil do jesene. V jeseni sa mi počas jazdy stalo ze mi to tak akoby pridusilo počas jazdy... a ked som mal stale tie problemy so štartovaním, všimol som si ze mi to nechcelo ani natočit , s tym ze ako keby bol piest zakuseny do valca... nechcel som tomu vobec verit a pripisoval som to slabej baterii .
No moje obavy sa naplnili ked som kontroloval vodu pred zimou...
Nadrzka prazdna, tak som ju chcel spustit..a vytieklo mi z nej cca 2 dl kvapaliny.
Olej je v norme...no mam obavy že motor je chytnuty..kedze tam voda nebola a tažko mi to štartovalo.
Len kam sa podela ta voda a čo ma bude stat ten najhorší scenar... vybrus, kruzky tesnenie pod hlavu a t d.
Kym sa mi podarilo vyriešit problém so štartovaním prišla zima. Počas leta som raz kontroloval vodu, ktora bolá v normale... všimol som si že som moj skuter cca dvakrat trošku prehrial ( teda mi to ukazovala ručička) ale po zastaveni mi netočilo ventilator a ani som nepočul žiadne bulkave zvuky z chladiaceho systemu...tak som sa vozil do jesene. V jeseni sa mi počas jazdy stalo ze mi to tak akoby pridusilo počas jazdy... a ked som mal stale tie problemy so štartovaním, všimol som si ze mi to nechcelo ani natočit , s tym ze ako keby bol piest zakuseny do valca... nechcel som tomu vobec verit a pripisoval som to slabej baterii .
No moje obavy sa naplnili ked som kontroloval vodu pred zimou...
Nadrzka prazdna, tak som ju chcel spustit..a vytieklo mi z nej cca 2 dl kvapaliny.
Olej je v norme...no mam obavy že motor je chytnuty..kedze tam voda nebola a tažko mi to štartovalo.
Len kam sa podela ta voda a čo ma bude stat ten najhorší scenar... vybrus, kruzky tesnenie pod hlavu a t d.

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ten crep leonardo s rotaxom by som na dvore nestrpel
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
ja som spokojný na ceste ma ešte nenechala len to chce pravidelnú udržbu kto tie scootre pozná chyby vychytá
- pneumont
- st. trojkolkár
Možeš menovat tie chyby??? Už ked ho budem davat cez zimu do kopy tak aby som vedel čo všetko prekontrolovat...
Inač nikto nevie čo ma bude stat ten vybrus, kruzky a t d???
Inač nikto nevie čo ma bude stat ten vybrus, kruzky a t d???