slaby rozjazd a maximalna rychlost Yuki Space 125
Moderátor: Moderators
slaby rozjazd a maximalna rychlost Yuki Space 125
Caute chcem sa opýtať. Po zime moj scoot nejako nechce ísť ani čo sa týka rozjazdu aj max.V tak neviem. Má 2 roky a 6000km. Nemôžu to byť predsa valčeky alebo remeň však? či predsa len je niečo aj také možné? Dosť som mu dával do ,,tela".....poradí niekto pls? dík
podpis som si este nenastavil
- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: slaby rozjazd a maximalna rychlost Yuki Space 125
po6000km???????? myslim si ze urcite MOZE byt problem aj u valcekov, takisto aj kontrastka nemusi dobre dotlacat..vsak rozober, kukni a uvidis..
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
Dík za radu urcite skúsim. A este jedna vec pri rozjazde scootrik trochu trha resp. ako keby ho nieco brzdilo proste akceleracia nie je plynula ale prebieha po častiach.....
- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
Presne ako som napisal..valceky asi zkockateli:) rozober to a uvidis, ze valceky sa asi dogulali 

Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
aku mam dat kontrasnu pruzinu ked valceky mam 11g
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
dinosaurovo červenú s ružovými pásikmi
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
na kockaté valčeky je dobrá zebrovaná pružina
Takže som vymenil valčeky, naozaj boli skockatené + treba vymeniť ešte remeň. Má rozmer 835x20. No na môj skúter na stránke scootland.cz je rozmer úplne iný.....Objednal som si podobného rozmeru od chalanov z Kolárova/Moped-Slovakia/
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
podobny rozmer remena moze byt uplne na prd
tak nie je na prd je vyskúšaný a ide OK pružnosť je taká ako bývala a zrýchlenie sa tiež zlepšilo max.V 80-85 km/h takže trochu je nižšia.
- Tomi6
- chodec
- Dátum registrácie: Ut Feb 15, 2011 8:36 pm
- Skúter: Kymco Xcitingt 500
ja som mal yuki space najazdil som 28 000 km s toho sa mi 5 krat roztrhol remen raz zlomila kluka .to sa nemuselo vobec stat .staci ked si kupis sportovy variatork napr-naraku .mas po porbleme .tam je najvetči problem ten ze ventilator variatore je zo zleho materialu a nevidržii silu motora a zacne za pretacat pri tisic hrane .potom to zace vybrovat a roztrhen ti remen .ked sa ti to uz stalo tak si kup ten sportovy a nalet ho tekutim kovom rucim ze to vydrzii .ja som poslednych 10 000 km presiel bez rpoblemu ..som kupil 4 orginalen variatory a po 3000 4000 km sa pokazili .kup si sportovy variator a novy remen .orginal variator si nekupp je to šmejd :Dked ti to ide tak pokuskoch otacky ti vybehuju hore ?ked ano tak uz vrtulka pretaca .bohu zial najvetči problem yuki space