Takže dnes som sa snažil si ten držiak dajako poriešiť....Včera som si síce myslel že brnkačka, zoberiem kus plechu obkreslím pôvodný držiak a na nožniciach to nahrubo osekám a potom vybrúsim do nejakého podobného tvaru aby to aj dajako vypadalo, a potom ešte navarím naspodok nejakú výstuhu aby sa to neprehýbalo lebo plochý materál je pružný a rád sa ohýba.... Ale ako som sa nad tým dnes ráno pri príchode na miesto činu zamýšľal ,tak sa mi ani moc nechcelo, a hlavne som ani nemal čas sa tomu venovať nejak moc dlho, pretože bolo aj dosť roboty, takže vyrezávať nanovo celý komplet držiak nepripadalo do úvahy

....a tak ma napadlo spraviť len nejakú výstuhu pod pôvodný držiak a spolu to zošroubovať cez pôvodné šrouby . A musel som sa snažiť to spraviť nejak čo najjednoduchšie a pritom aby to bolo aj dostatočne pevné .

Takže pri návrhu rozmerov a tvaru výstuhy som bral do úvahy upevňovacie miesta na šrouby plus rozmery pôvodného držiaku. Takže po navrhnutí tvaru plechu a jeho následnom ohnutí do U-čka, som si preznačil a vyvŕtal otvory a prišrouboval pôvodnými šroubami k rámu scootra ,plus som pridal ďalšie dva šrouby dodatočné vzadu po bokoch , ako je našrobovaný taký ten kovový nos , na ktorý sa nacvakne západkou kufor. Je to pevné , nieje to veľmi ťažké , a v podstate to po zakrytí kufrom ani nieje vidieť . Akurát budem musieť kúpiť o 5mm dlhšie hlavné upevňovacie šrouby , lebo tým že sa to celé zdvihlo o hrúbku materiálu toho plechového U-čka, a že tie šrouby nemali moc rezervu a boli dĺžkovo nadoraz , tak to terazky držia v samotnom ráme scootra ozaj len asi na 4 závity . Takže aby sa to zase práve tam v závitoch časom nevyšklblo.....Možnože by to stačilo urobiť aj z 2,5 plechu , ale zas ušetrených pár gramov mi nepomôže lebo šak scooter odvezie , a ktovie ako by to bolo s pevnosťou pri takom namáhaní aké tam je ....