Adamoto 125 - vymena cievok
Moderátor: Moderators
Adamoto 125 - vymena cievok
zdravim vas chalani chcel by som sa vas spitat ci niekto ma skusenost s vymenov dynamovych cievok na adamoto 125 pocas chodenia na skutri sa mi uvolnili sroby na cievkach a zosrotovalo mi cievky objednal som si nove dinamove cievky s adamoto ale poslali mi namiesto 11 cievok len 8 cievok vravia ze to tam davaju ale s tej 8 cievkovej ide o 1 kabel menej nahodil som tam novu cievku a nedava iskru isto koli tomu chybajucemu kablu neviete ako na to
zo starej 11cievkovej cievke ide 6kablov
z novej 8 cievkovej cievke ide 5 kablov
zo starej 11cievkovej cievke ide 6kablov
z novej 8 cievkovej cievke ide 5 kablov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Adamoto 125 - vymena cievok
Iskru nedáva lebo asi nemá napájanie samotné CDI....ak tak skúsil by som ten napájací vstup pripojiť na niektorú inú cievku...Ak je to tak a impulzná cievka je v poriadku
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
daj fotku aké káble idú s tej cievky.....
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
Možno Ti to pomôže, z cievok ide napajanie do
cdi čiže z impulznej cievky čiernočervený, snímač otáčok je modrobielý na obrázku inej farby neviem prečo, a potom je tam žltý a biely alebo jeden znich môže byť aj ružový aj stým už som sa stretol no a potom ide od cievok ešte kostra povečšine u číny tmavozelený a tu je to zapojenie CDI vela štastia

EDIT: zabudol som ten biely žltý alebo ružový ide do regléru kde sa potom delí na dobíjanie svetlá atd. Čiže tie stym nič nemajú
Odoslané z iPhonu 3GS s JailBreakom a iOS 5.1
cdi čiže z impulznej cievky čiernočervený, snímač otáčok je modrobielý na obrázku inej farby neviem prečo, a potom je tam žltý a biely alebo jeden znich môže byť aj ružový aj stým už som sa stretol no a potom ide od cievok ešte kostra povečšine u číny tmavozelený a tu je to zapojenie CDI vela štastia

EDIT: zabudol som ten biely žltý alebo ružový ide do regléru kde sa potom delí na dobíjanie svetlá atd. Čiže tie stym nič nemajú
Odoslané z iPhonu 3GS s JailBreakom a iOS 5.1
EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
ok dik moc vyskusam a uvidim podla planiku potom da vediet dik
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Nevidím dôvod prečo by to nemalo hádzať iskru... Nenapojil si naopak kábel napájania cdi s impulzným káblom od snímača ? (modro-biely a červeno-čierny)
červeno-čierny je napájanie cdi, modro-biely je od snímača polohy rotora čiže impulzná cievka... Tieto 2 káble idú do CDI...
Ostatne 3 káble idú do reglera a to su 2x fáza a nulák
červeno-čierny je napájanie cdi, modro-biely je od snímača polohy rotora čiže impulzná cievka... Tieto 2 káble idú do CDI...
Ostatne 3 káble idú do reglera a to su 2x fáza a nulák
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
no chalani napojil som vsetko podla planiku a nedava aj tak iskru ale odpojil som snimac na stojan a nakopla na prvy raz parada tak chyba bola v snimace stojanovom dakujem vam za rady aj za poskitnuty planik dik