Preto som to trosku rozpisal aby som vysvetlil problematiku a vidim ze sme si porozumeli
tiež všetkemu neverim lebo uz viacere reklamy ma pekne ... a preto pri urcitych veciach uz len podla referenci a prinosov, vyhod a nevyhod sa rozhodujem ci ano alebo radsej nie

link ti pošlem do spravy , resp. majitela tej firmy dobre poznam kedže u neho nakupujem olej aj aditiva do svojho vozoveho parku a pre kamosov tak mi dava aj celkom dobre zlavy
Taktiež som čital internetove diskusie ( nazory ludi ktorí realne vyskusali nie ludi ktorí nemali ) a kto si to dal...nikdy nic zle nepovedal...či uz mu to spravilo večšiu alebo menšiu usporu.. mne to realne ročne uspori podla km ktore najajdim (auto cca 1300 km/mesiac) jednu plnu nadrž ročne čo je cca 80 eur a aditivum stalo 44 eur. No hlavny prinos je ze motor mi stichol ked bol vo vysokych otačkach...mal neprijemny zvuk , teraz je omnoho zdravší zvuk, tam kde som chodil na 3 az 4 rýchlosti do kopcov...teraz kludne s 5 rychlostou a ako som pisal 0,8 l/100 km mam na svojom aute nižšiu..
Do skútra som to dal preto lebo, lebo ma 8 rokov ..aby mi valec lahšie behal a bola tam vyšia klzavost lebo to vytvara po stranach valca klzny film, efekt je v tom ze motoru sa lahšie pracuje... lepšie ide kopcov a keby aj nejake 0,2 dc spadlo zo spotreby...potesilo by, zatial som nemeral

takže tolko k veci... a aditivim do skutra som bral malicke.. vyjde do 10 eur a vydrz ma niekolko tisic km... plny učinok počitam po cca 1000 km kedy by malo byť už všetko pekne premazane