Postav skúter na hlavný stojan na rovný povrch, vyšrobuj mierku, utri ju od oleja handrou, zasuň ju s5, zašrobuj, vyšrobuj, a skontroluj po kadiaľ na ryske je olej....
A s tym plexi to tvori vačši odpor voči vzduchu tak so slabšou maximalkou a zrýchlením treba počítať .... taka mala reštrikcia
Yamaha Majesty S 125 - road Yamasaki YM 150 T - offroad
Damo to si niekde prečítal, či len typuješ ?
Lebo na niektorých motoroch sa mierka pri kontrole nešrubuje späť len prikládá. Nič v zlom.
SaxikVTS -najlepšie bude si stiahnuť z netu manuál a tam si to určite nájdeš, a aj viac užitočných vecí tam bude.
MUCOW plexi som mal aj predtým a išiel ten skúter podstatne lepšie do rýchlosti ! maximálka sa zmenšila o 10km/h
Ani v jednom manuále som o tom nič nenašiel o tom meraní oleja, bolo by dobre keby sa vyjadril majitel majestíčka na českom fore som o tom našiel dost dlhú tému ale žiadna presná odpoved na moju otázku .... Mám obmedzený prístup k NETU sorry za neskoré odpovede Dakujem
Chalani problém bol v benzíne... Neodporúčam tankovat na Oktanke v TT ... po natankovaní na Shell sa maximálka vrátila na povodnu hodnotu a aj odpichy sú lepšie