Pošli aj rádio....

Moderátor: Moderators
Mne tiež prestal ísť tachometer. A čo som čítal české fórum, tak ďalším ľuďom postupne odchádzajú na aprilia atlanticAnubis napísal:
ale mam aj zle spravy.... stala sa mi zatial najzavaznejsia porucha na Dingovi. roztrhlo sa mi tachometrove lanko
Vladynko....ty mas "zlatý český ručučky"VLADY napísal:No šak Tebe sa už aj stihol opraviť predsa...a dvakrát sa predsa nepokazí tá istá vec...či? A ozaj drží to ešte ?ukazuje to vôbec tú rýchlosť ako má, alebo to skáče a blbne???
tak dufam, ze mna to v najblizsej (ani neskorsej) dobe nepostretne, tachometer ukazuje rychlost s presnostou k mojej spokojnosti, no v rozmedzi 20-30km/h sa rucicka malicko trasie... (pod pojmom malicko mam na mysli cca 23-21-23-21-24-22-24-22-..., takze fakt len malicko, dufam, ze to nic nepredznamenava...duky5 napísal:Mne tiež prestal ísť tachometer. A čo som čítal české fórum, tak ďalším ľuďom postupne odchádzajú na aprilia atlantic![]()
To asi to teplo
daj gumu s hrubším/vyšším dezénom a nejazdi na zodratej pneu a máš po problémeAnubis napísal:lanko sa roztrhlo hned pri kolese. pravdepodobne je to neopravitelne,treba ho cele vymenit. to neni az taky problem 12€ aj s kurierom...
ale ked to tu tak citam,nedal by sa nejako prekalibrovat tachac(ja mam digitalny) aby tolko nepremeriaval??? 50gps-58tacho, 100gps-116tacho, 135gps-152tacho(mozno by ukazal aj viac,ale tacho meria len do 152)