ked sa zohreje skapina/zhasne motor/
Moderátor: Moderators
-
- Dátum registrácie: Pi Máj 11, 2012 1:45 pm
- Skúter: momentalne ziaden....
ked sa zohreje skapina/zhasne motor/
Nazdar skutristi, som tu novacik, a skusum poprosit o radu.
Mam cinana 125 vodnika, ked sa zohreje tak pri volnobehu zdochne, ale ked nastartujem ide dalej, je to ale neprijemne furt startovat, skusal som uz vselico,/zvisil som otacky, precistil karburator, sviecka olej a filter samozrejme nove/ no neviem na to prist.
Nema niekto skusennost ci dobru radu.
Mam cinana 125 vodnika, ked sa zohreje tak pri volnobehu zdochne, ale ked nastartujem ide dalej, je to ale neprijemne furt startovat, skusal som uz vselico,/zvisil som otacky, precistil karburator, sviecka olej a filter samozrejme nove/ no neviem na to prist.
Nema niekto skusennost ci dobru radu.
- momo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 08, 2011 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Skipper ST 150
Re: ked sa zohreje skapina/zhasne motor/
Čo myslíš pod pojmom zohreje? Typujem to na automatický sitič,ale počkaj nech sa iný vyjadria 

Piaggio Skipper ST 150 ex ale v rodine 
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tym to asi bude
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mam cinana 125 vodnika, ked sa zohreje tak pri volnobehu zdochne
A ja som si somár vždy myslel , že ten práve slúži na obohatenie zmesi pri studenom motore....A on potvora naopak...pri teplom...

No ako často Ti to robí? LEBO môže blbnúť aj elektrika .....ak to má normálne otáčky a naraz len že z nenazdania to zdochne bez toho že by ich začalo najprv dajako znižovať ...alebo si čistil zle a máš tam dačo ešte zlé v karburátore alebo tak

A ja som si somár vždy myslel , že ten práve slúži na obohatenie zmesi pri studenom motore....A on potvora naopak...pri teplom...

No ako často Ti to robí? LEBO môže blbnúť aj elektrika .....ak to má normálne otáčky a naraz len že z nenazdania to zdochne bez toho že by ich začalo najprv dajako znižovať ...alebo si čistil zle a máš tam dačo ešte zlé v karburátore alebo tak

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- momo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 08, 2011 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Skipper ST 150
Vlady práve preto som sa spýtal čo považuje za zohriaty motor..pre niekoho je zohriaty motor naštartované pol minúty.
Piaggio Skipper ST 150 ex ale v rodine 
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600
-
zohreje: prejdem cca 10km na krizovatke pustim plyn a chcipne,znova nastartujem a idem. Pozriem ten sitic. Este otazka: sitic nema origo konektor, co sa stane ak ho nechtiac prepolujem. Zajtra to pozriem a dam vediet.
A dakujem.
A dakujem.
-
Tak sitic je moc vytiahnuty, podla obrazkov na nete, ked ho dam na bateriu, vysunie sa cca3mmm do 10 sekund, skuter blbne, ked som ho zhodil a dal palcok na dieru po sytici tak som ho dokazal udrzat v otackach, moj zaver sytic KO, objednam novy.
Ale mam predsa otazku: tu sa uz niekto v skutry hrabal, a sytic je napojeny len dorobenym kontaktom, kam vlastne ide original konektor.
A este sytic pracoval rovnako ci som dal kable na baterku tak ci opacne.

Ale mam predsa otazku: tu sa uz niekto v skutry hrabal, a sytic je napojeny len dorobenym kontaktom, kam vlastne ide original konektor.
A este sytic pracoval rovnako ci som dal kable na baterku tak ci opacne.