Aprilia Leonardo 150 - ked je chladno, nestartuje
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Aprilia Leonardo 150 - ked je chladno, nestartuje
mozno je pre startovanie chudobna zmes, tak ak to ma nejaky airbox (zrejme ma) a da sa dostat rukou k jeho nasavaniu, skus pred startovanim trosku upchat rukou ten nasavaci otvor, tym sa bude startovat s bohatsou zmesou...
alebo naopak, mozno to ma prilis bohatu zmes, v takom pripade treba skusit startovat s plynom, pri otvorenom plyne sa zmes ochudobni, to mozno zaberie...
a len pre uplnost, uved si do profilu bydlisko, a mozno pomoze niekto aj osobne.
alebo naopak, mozno to ma prilis bohatu zmes, v takom pripade treba skusit startovat s plynom, pri otvorenom plyne sa zmes ochudobni, to mozno zaberie...
a len pre uplnost, uved si do profilu bydlisko, a mozno pomoze niekto aj osobne.
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
ked ti uz tak nechce naskocit tak injekcnou stiekackou troska benzinu striekni pod sviecku
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ved pripoj a uvidis. Ak ti tam nechal vsetko potrebne
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
bezna zavada u leonard vseckych nahovno startuje od nova...len toc ono to chytne a mas tyzden pokoj
podpis som si este nenastavil
- pneumont
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 19, 2009 7:25 pm
- Skúter: Aprilia Leonardo 125
A mne nepomože asi nikto...jedine Pan Boh 
Moja aprilka asi beznadejny pripad... jaj jak si nadavam...kupil som mačku vo vreci.

Moja aprilka asi beznadejny pripad... jaj jak si nadavam...kupil som mačku vo vreci.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tu je prispevok, ktory sem napisal pneumont dnes o 10:24, ale ktory som presunul do jeho topicu, pretoze tam sa daleko viac hodi... ale pre uplnost:
pneumont napísal:Takže.... pravdepodobná chyba je nasledovná:
Tesnenie pod hlavou... prepálené, a ventily boli úplne bez vole... po nastavení vole ventilov dostala tlaki a prerazilo tesnenie úplne..tak že mi už pri točení vyhadzuje vodu z nadržky...
Tesnenie je objednané už len čakám...
-
- Dátum registrácie: Po Apr 12, 2010 11:07 pm
- Skúter: Aprilia Leonardo 150 r.v. 2000
No takže, mam Apriliu Leonardo už vyše tri roky a čo sa týka štartovania čím je chladnejšie tým štartuje lepšie, v tvojom prípade bude určite problém so sítičom prípadne môže byť upchatý niektorý kanál v karburátore. Určite sa to dá riešiť. Ale v každom prípade sanie musí byť zapojené ako bolo od výroby to znamená Airbox-kolienko-filter-koleno-karburátor. Mám to prakticky otestované že ak to tak nie je zapojené prípade je tam niede otvor kade si ťahá vzduch tak to robí "hovadiny". Funkčnosť sítiča sa dá lahko otestovať a čo je dôležité siťič sa dá nastaviť pokial je funkčný. Ak nieje funkčný tak z dôvodu vysokej ceny nového odporúčam prerobiť na manuál dá sa to a nestojí to tak vela. Aj keď reagujem na túto temu dosť neskoro od jej založenia mam s tým niake skúsenosti a viem ti pomôcť inak občas sa vyskytujem tesne vedľa Slovenskej Lupče.
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
leonardisti>>> vytvorte si vlastne forum a jedinou temou>>>problemy so startovanim<<<