Majesty 400 vysoke otacky
Moderátor: Moderators
Majesty 400 vysoke otacky
Zdravim vsetkych. Viete mi poradit, preco mi majesty 400, pri rannom starte sprava asi takto. Mam ho vo vyhrievanej garazi asi 15 stupnov. Rano nastartujem, otacky vybehnu na 3000 az 3500 asi na dobu troch sekud. Ak nie je motorka na stojane, pri tychto otackach sa motorka da do pohybu. Potom sa otacky ustalia na 2000 otackach. Nie je to vela? Aky mate vy otacky na volnobehu a pri rannom starte ako sa chovaju vase masiny? Ak je to nenormalne, da sa to niekde nastavit? Dik za vase rady a tipy. Mam majdu r.v 2005. Filltre, naplne, sviecka su nove.
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Majesty 400 vysoke otacky
myslim, ze su to zbytocne vysoke otacky volnobehu, a preto ti to po nastartovani ide z miesta, lebo sytic otacky este dvihol... Volnobezne otacky by sa mali dat nastavovat skrutkou. Ja na Aprilii nemam otackomer, takze ti nepoviem, kolko mam na volnobehu, ale nastavis to plus minus tak, ze pri zahriatom motore pomaly znizujes volnobezne otacky tou skrutkou az dovtedy, ked zacne uz zdochynat... a potom mu tou skrutkou dvihnes volnobeh na taku uroven, kedy ide uz plynulo bez zdochynania...
Ak mas otackomer, alebo ak si vies zistit otacky inym sposobom, tak v manuale by sa ti mohlo pisat, kolko ma byt rpm na volnobehu... alebo ti poradi iny majitel Majesty 400, na fore ju ma uzivatel ulltraa, ale ma zatial len jeden prispevok, tak asi sem nechodi...
Ak mas otackomer, alebo ak si vies zistit otacky inym sposobom, tak v manuale by sa ti mohlo pisat, kolko ma byt rpm na volnobehu... alebo ti poradi iny majitel Majesty 400, na fore ju ma uzivatel ulltraa, ale ma zatial len jeden prispevok, tak asi sem nechodi...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Majesty 400 vysoke otacky
Toto došteluješ na karbíku ako je dorazový šroub otvárania vzduchovej klapky čo od nej ide plynové lanko . Ak je to náhodou už striekačka tak aj tam sa to stavia tak nejak podobne akurát šroub býva na nejaký špecikľúč-šroubovák...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.