Leto sa pomaly blizi a novy maxik je priam urceny na dlchsie cesty a tam je problem, jazdec s orientacnym zmyslom mrtvej kravy

Riesenim problemu je samozrejme GPS, len kam s nou
na vyber mam bud mobil E71 (- maly display + hlasova navigacia)
alebo garmin autonavigaciu (+ display - hlasova navigacia)
1) Fesacky tank vak givi medzi riadidla
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/ta ... rrency=EUR
 len tak cena no, za taku malu tasticku , to uz by vyslo aj na tasku do tunela a niekde som cital ze sa na nom zle lame svetlo na tom igelite
 len tak cena no, za taku malu tasticku , to uz by vyslo aj na tasku do tunela a niekde som cital ze sa na nom zle lame svetlo na tom igelite2) Prisavka na sklo a silna viera
prisavka ktora je dodavana s garminom drzi na prednom skle atlanticu.. chvilu a po prvu jamu.. ak by ste vedeli o dakej vychytavke ako to pripevnit trvacnejsie budem len rad
3)Konzola na riaditka ??
Na motorkach bezna vec len ako to pripojit na masivne oplastene riaditka maxika netusim, vrtat do toho naozaj nechcem
 Dakujem za kazdu radu , Kazda rada prispeje k tomu aby komunita maxiskutristou neprisla o jedneho clena ktory sa strati dakde v divokom slovensku
 Dakujem za kazdu radu , Kazda rada prispeje k tomu aby komunita maxiskutristou neprisla o jedneho clena ktory sa strati dakde v divokom slovensku  

) a pricapiť na očistené plexi. Len treba pohľadať správne miesto na plexi, tzn. také, kde je najmenšie zakrivenie. Poistené je to šnúrkou pretiahnutou popod plexi, aby pri náhodnom odpadnutí (stalo sa to za dva roky asi 3x) nelietala navigácia okolo skútra. Je to úplne spoľahlivé, osvedčené a jednoduché....
 ) a pricapiť na očistené plexi. Len treba pohľadať správne miesto na plexi, tzn. také, kde je najmenšie zakrivenie. Poistené je to šnúrkou pretiahnutou popod plexi, aby pri náhodnom odpadnutí (stalo sa to za dva roky asi 3x) nelietala navigácia okolo skútra. Je to úplne spoľahlivé, osvedčené a jednoduché....  .
 . 

este ma napadlo nacapit na plexi tu nacapku co sa dava k navigaciam a na nu prisavku , alebo obrusit plast pod prisavkou navigacie do zaobleneho tvaru plexi.
 este ma napadlo nacapit na plexi tu nacapku co sa dava k navigaciam a na nu prisavku , alebo obrusit plast pod prisavkou navigacie do zaobleneho tvaru plexi.