aj ja som si kupil na svoju Aprilku
turisticke plexi od Givi (v porovnani s originalom je vyssie o 19cm) a je to neporovnatelne komfortnejsie, klady a zapory:
+ vietor ide ponad hlavu, teda uz pocujem aj motor, hlava uz neboli
+ musky koncia na plexi GIVI a nie na prilbe a rukaviciach (sucastou mojho plexi su aj deflektory na ruky)
+ v dazdi mam suche aj rukavice, kedze na ne vobec nefuka
+ mozem jazdit aj s otvorenym plexi a do oci mi nefuka (no nakladny hmyz si cestu do oka obcas najde)
- v dazdi mi vietor neodhana kvapky z visoru prilby, tie mi stekaju/kvapkaju medzi nohy

(ale ak som motoobleceny, ziaden problem)
- v dazdi za tmy mozu oprotiiducym autom osvetlene kvapky na tom vyssom plexi prekazat vo vyhlade, ale staci sa mi trosku natiahnut vyssie a pozeram ponad plexi
- horsia ventilacia prilby, kedze chyba napor vzduchu... v lete horucejsie, pocas chladnych dni sa plexi lahsie zahmlieva
- s povodnym plexi vyzera moja Aprilka krajsie
Tak ci onak, vyssie plexi vobec nelutujem, vyhody daleko prevysuju nedostatky, bez vyssieho plexi som s mojou vyskou (190cm) mohol o usi prist...

Co sa tyka turbulencii, ovladanie scootra je bezozmeny, akurat som si po vymene vsimol, ze ma obteka spatny prud vzduchu, teda motobunda sa mi naduva smerom dopredu... ziaden iny efekt. Ak by som mal tesnejsiu motobundu (co je na moju chudu a vysoku postavu problem zohnat), tento "problem" by som si nemal ako vsimnut... Maximalka isla asi o 5m/h dole (zo 130 na 125, no tvojich 400ccm s tym nebude mat problem, to asi ani nepocitis), spotreba isla mozno o nieco malo hore (povedzme z 3.6 na
3.8).