TomasARN napísal:na rame moto je guma, ktora utlmi sklopenie bocneho stojana, iba na skusku ju daj prec
Presne.... aj ja som ju dal preč, aj ten pliešok o ktorú sa opiera a už nešuchám vôbec
mojito: Tak variátor buď Malossi kde máš pribalenú aj kontrastnú pružinu a 10,5g valčeky ktoré sú na na 150tku asi rovno zladene, lebo po nahodení som nemusel nič dolaďovať všetko ide pekne ako som si predstavoval otáčky počas práve varia drží pri cca 7000 ot/min kde je aj maximálny výkon motora....(vario malossi stoji 127€ ja ho mam a môžem len odporučiť)
Alebo potom NARAKU Maxi Speed kde máš vario + polremenicu Naraku čo je ďalšie + akurát tam nemáš kontrastku ta stoji par € ale budeš to potom musel vyladiť inou váhou valčekou a dokonca aj niektorí po nahodení mali s tým problém že to nebolo dobre vyladené týmy valčekmi ktoré sú pribalené tak neviem na čom to ladili, ale doladiť to už nie je problém váha valčekou sa dá upraviť aj odvrtaním alebo pridaním nieakého materiálu do nich podľa potreby.... a že vraj ma rovnaký priebeh ako Malossi tak za tu cenu (72€) je to super lebo je to aj s polremenicou akurát nemáš tu kvalitu ako Malossi a kontrastku ....
Tak je to na tebe...
Spojku je jedno akú, hlavne nieakú športovú ktorá bude určite lepšia ako ta sériová... ku spojke by som kúpil už aj nieaký ten zvon...
Výfuk asi najlacnejší tento :
http://www.scootland.cz/zbozi/baotian-s ... vyfuk-gy6/
Vzduchový filter by som nemenil zbytočný nárast spotreby a treba nastaviť karburátor a moc výkonu to nepridá....