Motorku som kupovat minuly rok v decembri, na motorke mam uz 1500km a je bez poruch a dufam ze to tak aj zostane s motorkou som nadmieru spokojny, vo vsetkych smeroch mi vyhovuje ci su to jazdne vlastnosti,ci je to spotreba 3,5 - 4 L/100km (kedze ma priamy vstrek paliva), velkost palivovej nadrze (14L), ci je to motor (125ccm 4T ktory ma 11kW) alebo rychlost po rovine 125 km/h na 6-tom prevodovom stupni ......na pokuty zatial nemam tak maximalka vyhovuje motorka je skor stavana pre jedneho jazdca ako pre dvoch aj ked sa da zviest spolujazdec ale nie na velku vzdialenost pretoze jeho sedadlo nie je prave najpohodlnejsie len jedinu vec jej mozem zazlievat a to minimalny odkladaci priestor do ktoreho sa mi nezmesti ani len lekarnicka toto je asik vsetko co by som o tejto motorke povedal
Naposledy upravil/-a m@jlo v Št Máj 05, 2011 10:34 pm, upravené celkom 1 krát.
dakujem prave preto som si ju kupil .......s tou cbr-kou sa to vyzorovo neda porovnat sak kolesa to ma fakt ako na bicykli aj ked to ide skoro rovnako sice toto je o 1kW silnejsie ale to je zanedbatelne
ja rozmyslam ze si dam u moma spravit nalepky nejake este uvidim nieco musim vymysliet inak najprv som rozmyslal ze si kupim gilerku 125 alebo yamahu maxter ale akosika som z toho planu zisiel a kupili sme toto a som spokojny
ta RSka je tiez vyzorovo pekna len som nechcel 2T taky zvuk sa mi nepaci a podla mna je 4T menej udrzbovy ako 2T .......a to ti poviem ze draha kks ale cele leto som doma makal kks vsetko som robil co oco nakazal napriklad som nastiepal na celu zimu drevo a to rucne ale som rad ze ju mam mne sa strastne paci ta tvoja SRka na tych umeleckych fotkach co mas v jednoduchodti je krasa musim aj ja nieco najst v ziline a pofotit
dakujem misko ale ked vas obieham to iba z toho dvovodu ze ma to laka ist rychlejsie ked je pekna cesta ja som taky vas safety car za vami a tomasko je zasa na cele
Kamoš má modru táto 125ka me jednu nevýdu. S original vyfukom ma zvuk ako 4taktna kosačka....inak najlepsia 125 aku som kedy mal moznost vydiet a skusit
Každopadne to neber v zlom, ale fakt by si zasluzila tvoja moto vyfuk a nic ine nepotrebujes, neviem pocul som ovela viac 125tiek a maly dunivejsi zvuk s origo.
Takze oblecenie uz mam kompletne len este by sa pytala nova prilba lebo ta stara uz doziva .................mno motorka ma uz 3400km zatial bez poruch (klop klop klop) a konecne som mal peniaze na natankovanie plnej nadrze tak som si aspon mohol vypocitat kolko km spravim na plnu nadrz a aku mam spotrebu.......takze spotreba mi vysla 2,8L/100km ale to som jazdil vacsinou v meste a ked som siel mimo mesta tak s kamaratom a motorka mala co robit myslim ze keby som sa snazil tak by som spravil mozno spotrebu aj pod 2,4L/100km......kilometrou som vtedy spravil 470km......a uz pomaly setrim na motoalarm a druhu servisnu prehliadku na 5000km