Moderátor: Moderators
ale uz treti krat ma 30tisicMartin_Atlantic napísal:98rocnik a len 30tisic natocenych...???![]()
inac cenou skoro "zadarmo" kebyze nie je taka stara, aj by som porozmyslal
V uk jazdi strasne vela motoriek, vsak pred kazdym obch. centrom je parkovisko pre moto a vdaka absencii snehu a minusovych teplot sa jazdi celorocne. Navyse tu zvacsa kaslu na servis a samotne servisy za vela nestoja. Plus stacanie km je legalne.theterminator napísal:To Aj ja mam moto z UK a tiez mala malo km. Podla stk ju doviezli na SK ked mala cca 15 tis km. Technicky stav a opotrebovanost suciastok tomu zodpovedala. Co si pamatam,tak Cikiho Suzana bola vo velmi dobrom stave.
Nejaky cas som stravil v Londyne a motoriek tam jazdilo hodne malo. Mozno to je tym,že tam leto trva 2 mesiace![]()
Odoslané z HTC Desire C cez Tapatalk 2
to si býval asi v poľskej časti čotheterminator napísal:To Aj ja mam moto z UK a tiez mala malo km. Podla stk ju doviezli na SK ked mala cca 15 tis km. Technicky stav a opotrebovanost suciastok tomu zodpovedala. Co si pamatam,tak Cikiho Suzana bola vo velmi dobrom stave.
Nejaky cas som stravil v Londyne a motoriek tam jazdilo hodne malo. Mozno to je tym,že tam leto trva 2 mesiace![]()
Odoslané z HTC Desire C cez Tapatalk 2