Dôvodov mám strašne veľa.
Hlavný je že tá motorka je naozaj veľmi ťažká a v meste kde ja motorku najviac využívam je dosť neobratná a moc rýchli prevod robí jazdu v meste dosť obtiažnu (proste to letí ako bláznivé a jazdiť na jednotke či dvojke na 1/10 plynu je fakt nepríjemné)
Tak ako som už spomínal spotreba je tiež pomerne vysoká a pri mojích 10 tisíc km ročne aj značne neekonomická.
Najviac mi ale vadí že si jazdu už neviem vychutnať. Totiž keď chcem ísť len takú kochačku krajinou (rozumej od 70 do 100 km/h) tak je to neskutočne nezáživné, pretože ten motor potrebuje zo seba dostať viac, motorka má tak dobrý podvozok že rýchlosť do 130 km ti pripadá akoby si ani nešiel. A práve vtedy keď chcem zažiť trochu vzrúšo tak už letím 180 km a viac a to je na naších neskutočne rozmlátených cestách o život a taktiež aj o papiere. Polícia teraz meria každý deň skoro všade a ja nemám chuť platiť do štátnej kasy žiadne príspevky. Proste nato aby som si na tej moto trochu užil tu nemáme cesty. Na okruh to mám dosť ďaleko a to by bola ďalšia závislosť ako sa poznám.
Na druhej starne na cestovanie je veľmi dobrá, lenže držať takúto motorku kvôli tomu že raz za rok pôjdem pojazdiť do Álp je zase neekonomické.
Proste po čase som zistil že som si nevybral správnu moto pre mňa ale vyberal som z ružovými okuliarmi.
Inak motorka je v perfektnom stave takže ďalší dôvod prečo mi to má byť ľúto poslať ju preč