Pohodlie, automatika...
 Pohodlie, automatika...  

(len bratovi minule zdochla baterka a boli sme nahraní, scootra neroztlačíš...
 , pomohli až štartovacie káble, ale to som OT)
, pomohli až štartovacie káble, ale to som OT)Moderátor: Moderators

Pohodlie, automatika...
 Pohodlie, automatika...  

nastastie sa nic nestalo.
 nastastie sa nic nestalo.

Tie isto museli nieco aj stat...
 Tie isto museli nieco aj stat...  

Dakujem. Uvidime ako sa dokazeme pobalit so stanom a spacakmi...mucow1974 napísal:Ta to už hej, to už dačo pobalíš.
Mimochodom pekná moto nech slúži.
Cele ich striekat nebudem, len tu malu vyklopnu cast kde je ciselny kod. Len este neviem ci to bude strieborne ako som chcel alebo podobna motorke. Original suzuki farbu nezozeniem a preto to bude len podobna farba. A maxiu asi necham tak ako je.duky5 napísal:Pekne. Aspoň ich strekneš celé aj s maxiou
GPS vysielac do motorky ? hm no neviem. Staci aby ti ju nalozili do dodavky a je po vysielani. Ja riesim normalne bezpecnostne so sirenou a telefonovanim na mobil v garazi...9393andy napísal:A nerozmyšlal si nad gps vysilač do motorky? Ja by som sa o motorku straašne bal ak by som ju mal parkovať v garažach pri bytovkach..

, neboj nic, ja som si tiez v nedlu skrtol kufor o branku, holt nezvyk mat na boku navesane tie pridavne nadrze
 , neboj nic, ja som si tiez v nedlu skrtol kufor o branku, holt nezvyk mat na boku navesane tie pridavne nadrze  

V piatok planujeme ist na Tanec slnka do Starej Turej. Inak nechysta sa este niekto ?doktor napísal:... A km ides na zraz?...

to uz musi byt aky tah ked to vcucne aj chrusta. Alebo tam zaliezol sam a bolo mu tam fajn teplucko, len co ked sa uz nedostal von chudak.
 to uz musi byt aky tah ked to vcucne aj chrusta. Alebo tam zaliezol sam a bolo mu tam fajn teplucko, len co ked sa uz nedostal von chudak.

v AT na motorkach proste jazdia...ja to stale vravim, ze vo viedni jazdi v decembri viac motoriek ako v BA v auguste a obycajna premavka v alpach nam moze pripadat ako motozraz...
 v AT na motorkach proste jazdia...ja to stale vravim, ze vo viedni jazdi v decembri viac motoriek ako v BA v auguste a obycajna premavka v alpach nam moze pripadat ako motozraz...

) pred auto a uplne Vas zblokovat pri predbiehani.Ze je schopny sa trepat v lavom prude aj 10km(lebo on predbieha rozdielovou rychlostou 1km/h) je uplne bezne.
) pred auto a uplne Vas zblokovat pri predbiehani.Ze je schopny sa trepat v lavom prude aj 10km(lebo on predbieha rozdielovou rychlostou 1km/h) je uplne bezne.

Daj prosim aj foto ako mas riesene  konektory z/do kufra.
 Daj prosim aj foto ako mas riesene  konektory z/do kufra.