Theruck:

, niekto je vsimavy
Ohladom novej moto - myslim, ze som kupil spravne. Vela ludi mi hovorilo, aby som na vacsiu prechadzal postupne a je dobre, ze som ich neposluchol, cim som si usetril kopu nervov a urcite aj penazi. Motorka je krasne ovladatalna, jednoducho som sadol a isiel. Jediny problem mam s mojim vzrastom, co sa odzrkadluje na bolesti istych intimnych partii a pomerne tazkej manipulacii na mieste, hlavne cuvani. Najvacsi rozdiel oproti skutru vidim nie je vykone, ale v pruzeni - ked som po par km na FZ6 presadol spat na Roxa, skoro som sa zabil, kedze som siel 60kmh aj cez dost rozbite useky, co mi na FZ6 nerobilo problem. Spotreba mi vychadza okolo 5L, co je myslim velmi slusne a to som to obcas vytacal/niesol spolujazdca. Uz len kvoli spotrebe a pruzeni, si myslim, ze do mesta sa jedna o lepsieho spolocnika, samozrejme ked neratame 125 a vyssie 4t skutre. Z negativ spomeniem napr. absenciu prednej polokapotaze, co je dost citit na dialnici - 120 je maximalna unosna rychlost - zial aj kvoli mojej Marushin prilbe, ktora sa dost rozvibruje. S fotrovou integralou som az taky problem nemal. Dalej sa jedna napr. o prevodovku, pri ekonomickej jazde na 6 pri 100kmh pri predbiehani treba podradit na 3. Vykon v nizkych otackach je slusny, na vozenie po meste uplne vyhovuje - motorka tu zere malo a je tichucka. Okolo 5500 trosku zavibruje, okolo 7000 je mensia vykonova diera a nad 8000 je to diabol. Brzdy som velmi dobre, stale si zvykam na brzdenie motorom. Gumy dal talian akesi sportove Metzeler, vcera mi v dazdi veru nebolo vsetko jedno. Mozem este spomenut prepinak smeroviek, ktory je umiestneny vyssie ako na roxovi a v tej polohe je truba, co sa mi uz par krat vypomstilo na krizovatkach, zvyk je zvyk. Niekomu moze vadit dost citelne radenie z N do 1 a este by som rad podakoval typkovi, co vymyslel poistku na bocnom stojane - uz mi asi par krat zachranil zivot

.