THeBaNDiT

9393andy, Sony a350 pre mna bohovsky šumí, ale ako som uz hore pisal je to pre vacsinu fotografii v nenarocnych podmienkach len detail, dolezite je zrkadlo.
Moderátor: Moderators
800 je ešte v pohode ak ide o novšie zrkadlo... ja pri ISO 800 šum prakticky nemám a pri 1600 je jen minimálny... takže takMenzo napísal:...Stretol som sa s x prípadmi, kedy na automatike Nikonu vybral na tom istom režime a v tych istych svetelnych podmienkach ISO 800, kde Canon stale pekne fotil V ISO 400. ....
To je výbornéwirer napísal: len pre upresnenie, žiadne hŕ hŕ. len keby niekto chcel z Východného Slovenska čo napr. nemá digi foťák (poznám takých), tak môžu dôjsť, fotky nejaké spravíme...prípadne sa vieme dohodnúť v inom väčšom meste (PO - KE).
ako mozes dopredu povedat, ze vysledok bude podpriemerny, ked (predpokladam) nevies vobec nic o tom, ako a v akych podmienkach on foti?Menzo napísal:Ale len som chcel tým vysvetliť (a teraz ma to asi nemynie) že ti to zožere kopu kopu času a vysledok bude podpriemerný (týmto výrokom si zase ale nemyslím že zle fotíš).
Menzo napísal:Pekne fotky chalani, Peto trochu sa mi zda malo čas 1/30 na tvojej foto lebo uz to trosku zasahuje ta rozmazanost do jazdca a scootra.