v jednoduchosti je krása a aj v čistých líniach
Moderátor: Moderators
Mna tu na fore nikto o ziadne vyjadrenia ani komentar k mojmu skutru po tom co som vyhral neziadal! Ale hold co to mam napisane v teme svojho skutra, sucasny setup mam v signature!optik napísal: Mna len hneva to, ze tu mame sutaz o najkrajsi scooter mesiaca od Septembra a chalani co vyhrali /konkretne Davidian a Mizu/ (neberte to teraz zle) neboli schopni do dnesneho dna napisat adminovi hocijaky komentar k svojmu scootru, aby to cele malo nejaku hodnotu... (predpokladam ze ich oslovil rovnako ako mna) . Pre mna /predpokladam ze aj pre Luthara/ to bola cest napisat kratky komentar k svojmu dielu. Totiz len na zaklade toho komentera sa moze verejnost dozvediet o tom ako dlho a kolko energie nas stalo vytvorenie takeho "diela". Jednoducho treba svoj projekt "predat" verejnosti nech vidia co to stoji energie a az vtedy to bude mat cele nejaku hodnotu...
...
no ja som ich praveze neoslovil ty si bol prvy takze toto ide na moje trikooptik napísal:Je zaujimave tu citat tie nazoryV podstate jedna vec je ista, ludia nevedia zhodnotit kolko je na tom "roboty" a ostatneho, ked to nikdy nerobili... ale myslim ze to nie je podstatou tejto sutaze. Podstatou podla mna je "co sa mi paci" a podla toho hlasujem a tak to ma byt... Nie kazdemu sa moze pacit tuning a nie to este racing tuning... preto je jedno kolko sa kto na tom narobil, alebo vlozil do toho penazi, ci upravil foto vo fotoshope, ale aky je vysledny dojem - to je podstatne.
Mna len hneva to, ze tu mame sutaz o najkrajsi scooter mesiaca od Septembra a chalani co vyhrali /konkretne Davidian a Mizu/ (neberte to teraz zle) neboli schopni do dnesneho dna napisat adminovi hocijaky komentar k svojmu scootru, aby to cele malo nejaku hodnotu... (predpokladam ze ich oslovil rovnako ako mna) . Pre mna /predpokladam ze aj pre Luthara/ to bola cest napisat kratky komentar k svojmu dielu. Totiz len na zaklade toho komentera sa moze verejnost dozvediet o tom ako dlho a kolko energie nas stalo vytvorenie takeho "diela". Jednoducho treba svoj projekt "predat" verejnosti nech vidia co to stoji energie a az vtedy to bude mat cele nejaku hodnotu...
Preto hlasujte, hlasujte vsetci co mozte nech to ma co najvyzsiu hodnotu, aby bolo vidno ze aj na Slovensku mame nejaku "scooter tuning scenu" a ze nie sme neschopni...