Neda mi nezareagovat na tuto retoricku otazku.. Je to totizto podla mna na zamyslenie..
Kedze poznam kazdeho, aj Optika, aj Luthara a aj Mizuho a viem, ze kazdy z nas dal do skutra kusok zo seba a z toho fabrickeho vzhladu ho upravil tak, ako to uznal za vhodne, resp. to ma este len v plane. Ved niekedy nie je treba az tolko menit na fabrickom vzhlade, aby to dobre vyzeralo, co sa tyka zakladnej linie skutra, kde je zas ale Optik svetlou vynimkou pri Optikovi mi napada, ze pre nas ostatnych, nazval by som to amaterskych skutristoch je to povedal by som velka cest, ze nase skutre su porovnavane s jeho, nakolko je to zavodny stroj. (Predstav si ze by tvoj v garazi upraveny, teraz si vymyslim napriklad 3kovy bavorak porovnavali s nejakou zavodnou AC Schnitzer verziou, na ktorej jazdi nejaky pretekar) Teraz neviem ako Mizu, ale my s Lutharom sme si skutre kupili len tento rok a viem, ze kazdy z nas si ho skoro denne pilne struzlika podla svojich predstav, hoci aj ked castokrat aj za pomoci druhych. V konecnom dosledku to mas tak, nieco ide lahsie, nieco tazsie, s niecim sa namakas, z niecim nie, dolezity je vysledok, lebo ten sa hodnoti. Mozes cvicit na husliach kolko chces, moze sa stat, ze pride niekto, chyti ich prvykrat do ruky a zahra to lepsie jak ty. Tak isto si myslim, ze porovnavat, kto tam ma napriklad drahsie diely, je tiez nezmysel.
Pre vymotanie sa z toho co som vlastne chcel povedat, skusim takuto parafrazu:
Co ma ako nie uplneho odbornika do celej problematiky skutrov zvacsa najviac zaujima, ked vidim skuter?
Ako to ide, ako to vyzera, a aky to ma zvuk..aka je to znacka, kolko to ide? Potom ma zaujima, co je tam vymenene.. Dalej asi neriesim.. mozno by som dalej riesil, keby som sa nevedel rozhodnut..
Dalej si treba uvedomit, ze je v tejto sutazi z kazdeho rozka troska.. Presne tak ako si to clenovia fora zvolili, posledne styri mesiace.
Je tam kusok prirody, zavodny skuter, zive foto, foto s efektami, (to sa uz opakujem, co?), su tam vytunovane skutre na znackach, grafitti, premakany opticky tuning, no a foto tvori vsetko toto, cize je uz na hlasujucom co vsetko si uvedomi, ked dava hlas a netreba mu to zazlievat, si myslim, lebo kazdy ma pravo na svoj nazor aj ked je pravda, ze niekedy treba ludi usmernit, ked sa zda, ze to nie uplne spravne pochopili..
Odpustite mi tento sloh, cely den som hovoril po nemecky a anglicky, musel som sa vykecat..