Vysledok ma dost prekvapil, rozdiely su uplne vsade, kto ma zaujem tak ako ja, vidiet co vsetko je ine prikladam merania

(meranie bolo sustredene na veci ktore som povazoval za podstatne)
Zakladny uhol variatora z vonkajsej strany+maly priemer-(vlastne by to malo mat vplyv na rozbeh). Aktivna cast drahy valcekov-ktora odtlaca variator v zavyslosti na otackach=pekne vidno ze Multivar dokaze vytlacit valceky vyssie,ale zas je to na ukor hrubky steny, ktoru vidno hore iba opticky...+Multivar ma akesi ulozisko v spodnej casti, zatial co v origo je prechod plynuly. Pasivna cast drahy valcekov-k stedu osi otacania.Meraci pristroj mi nezameral celu drahu valcekov preto je rozdelena do 2 casti(aj tu je vidno rozdiely) Fixny kotuc ktory priamo pracuje pri odtlacani variatora ma asi najviac rozdielov Posledne su drsnosti na zakladnom uhle o ktory sa trie remen. Samozrejme ze pouzivany ma lepsiu drsnost dlhodobym vplyvom trenia remena, ale MM ma podla grafu krasnu rovnomernu drsnost oproti originalu ktory je uz "kostrbaty"..Takisto je zaujimavy pohlad na posledne 2 grafy, ktore su vlastne jeden a ten isty, len je rozdiel zobrazenia. Po cca 7000km vydrel remen 2 rigoly jeden v lavo k osi variatora (pohynanie), druhy v pravo = max rychlosti.Nerovnost tam tvori cca 0,016mm (sorry za velke subory)