tak ukazte neco ...

Opel corsa 1,2 16V 55kw zaciernene zadne svetla,solidna muzika,podsvietenie v predu modre a vzadu biele a nic viac projekt padol kupil som si vlastne auto..na ktorom sa pracuje...ak bude zaujem ,hodim foto...

Moderátor: Moderators

a frajersku bielu kapotu z tuningovimy skrabancami...a nemam ziadnu prednu masku
 a frajersku bielu kapotu z tuningovimy skrabancami...a nemam ziadnu prednu masku 

skoda forman plus 1994 (tie posledne co mali motor z feldy...striekacka) (forman s pickupovou nadstavbou)Quiksilver napísal:alci co mas za afto??

a do bratovho sa mi nejako nechce vrážať financie
 a do bratovho sa mi nejako nechce vrážať financie  

aut
 aut
 SEAT IBIZA  1,9tdi 66kw 90k ... na kadejakých tunerov čo sa chcú pretekať na jedna jednotkách až jedna šestkách to bohate stačí
 SEAT IBIZA  1,9tdi 66kw 90k ... na kadejakých tunerov čo sa chcú pretekať na jedna jednotkách až jedna šestkách to bohate stačí  

sry za spam, ale neodolala som  :bounce:
  sry za spam, ale neodolala som  :bounce:
ak má ladený výfuk prečo niepetka1 napísal:mozem tu dat aj fotku bicykla, ked vlastne auto nemam ? sry za spam, ale neodolala som

taketo nieco? (vid foto) a mas tam aj taketo male kolesa?alcatelko napísal:skoda forman plus 1994 (tie posledne co mali motor z feldy...striekacka) (forman s pickupovou nadstavbou)

raz si pamatam ako sme isli s kamosom na sprinta a obaja sme ostali stat na mieste....zacali sme to na jednotke tak tlacit ze ani jeden si neuvedomil ze uz je v kr.otackach a auta zrazu bum..otacky padli a vykon ziaden...sranda..hodil som 2jku a zrazu ma len vystrelilo..nehehe
  raz si pamatam ako sme isli s kamosom na sprinta a obaja sme ostali stat na mieste....zacali sme to na jednotke tak tlacit ze ani jeden si neuvedomil ze uz je v kr.otackach a auta zrazu bum..otacky padli a vykon ziaden...sranda..hodil som 2jku a zrazu ma len vystrelilo..nehehe

...
  ...
 ja na aute jazdím asi tak ako na scootri 50tke ... som sa blbo naučil na scootri lebo všade plný a to sa i prenieslo aj do auta ... a povedal by som že chodím vrámci možností auta ... nesnažím sa ísť nejako na kraj možností auta lebo predsa len rozbiť auto mojou hlúposťou je dosť drahý špás .... a ešte musím povedať že Ibiza na 4ke dá tiež 180 ale pri 4300
 ja na aute jazdím asi tak ako na scootri 50tke ... som sa blbo naučil na scootri lebo všade plný a to sa i prenieslo aj do auta ... a povedal by som že chodím vrámci možností auta ... nesnažím sa ísť nejako na kraj možností auta lebo predsa len rozbiť auto mojou hlúposťou je dosť drahý špás .... a ešte musím povedať že Ibiza na 4ke dá tiež 180 ale pri 4300  a 5ku sme ešte ani ja ani brat neskúšali dávať na max ... A pri mojej pretekárskej povahe musím povedať že za chvíľku budem asi vykonávať verejno prospešné práce
  a 5ku sme ešte ani ja ani brat neskúšali dávať na max ... A pri mojej pretekárskej povahe musím povedať že za chvíľku budem asi vykonávať verejno prospešné práce